مسابقه دین و اندیشه خانه قرآن باشگاه کاربران جامعه ورزشی خانواده خوشبخت دنیای کودکان آشپزی و تغذیه موبایل دانش و تکنولوژی مجله سلامت سیاست گردشگری
دنیای عکس و عکاسی اقتصاد زنان ادبیات هــنر سینما و تلویزیون بزرگان و مشاهیر مهدویت سرگرمی دانلود نرم افزار مرکز کتاب پایگاه ها جستجو روابط عمومی مقالات
   
صفحه اصلی وب سایت فید مطالب وب سایت عضویت رایگان در وب سایت جستجو در وب سایت سوالات رایج نقشه وب سایت درباره ما تماس با ما  
حتما ببنید
دقت کردید ؟؟
/archive/Religion_Thoughts/the_infallibles_family/god_messengers/Muhammad_prophet/0/10/default.html
/ItMatchOnline.html
/News-Article/Help/help_for_using_tebyan/2010/12/27/16865.html
/photo-gallery/archive/17/135/276/0/30/default.html
جدیدترین مطالب این بخش

فاج شکلاتی با بادام زمینی و کره
ظرفی مربعی 20 سانتیمتری رو چرب کرده و کاغذ روغنی رو طوری توش قرار میدیم که لبه های اون از کناره های...

کاپ‌کیک کدوحلوایی
برای تهیه خامه روی کاپ‌کیک، در کاسه همزن برقی، خامه ترش، کره، وانیل، دارچین و جوزهندی را با سرعت م...

ارسال مطالب به دوستان
send to freinds ارسال مطلب برای استفاده سایر دوستان

عنوان مطلب : دستور پخت دونات سیب
 
 برای ارسال این مطلب به دوستتان لطفا منو های زبر را بدقت تکمیل و دکمه ارسال را کلیک نمایید

 
 
 
 
  
دریافت رایگان (کلیک کنید)
ارسال دعوتنامه (کلیک کنید)
بازدید ها :   1850   بازدید   
تاریخ درج مطلب  4/6/1389
تغییر اندازه متن:  افزایش اندازه فونت متن    کاهش اندازه فونت متن
  چاپ این مطلب  

دستور پخت دونات سیب

 

طرز تهیه دونات سیب

دونات سیب را تا سرد نشده، همراه با مقداری بستنی میل کنید.

مواد لازم برای 4 نفر:


آرد                      سه چهارم پیمانه
شکر                    یک چهارم پیمانه
نمک                                کمی
تخم‌ مرغ                 یک عدد، هم زده
سیب                             2 عدد
پودر دارچین       مقداری برای پاشیدن روی دونات
بستنی وانیلی                  به اندازه دلخواه

 طرز تهیه:


* آرد، شکر و نمک را درون کاسه ‌ای متوسط با هم مخلوط کنید.
* شیر و تخم ‌مرغ را با هم مخلوط کرده و به مخلوط آرد اضافه کنید و خوب هم بزنید تا نرم و روان شوند.
* سیب را به صورت هشت حلقه نازک برش داده و با استفاده از یک چاقوی نازک و تیز، تخم ‌های آن را جدا کنید.
* ابتدا تابه ‌‌ای عمیق برداشته و آن را پر از روغن کنید سپس، هر کدام از حلقه‌ های سیب را درون مایه خمیر فرو کرده و درون روغن به مدت یک دقیقه هر طرف آن‌ها را سرخ کنید تا پف کرده و طلایی رنگ شود.
* دونات‌ ها را روی دستمال خشک کن آشپزخانه قرار داده تا روغن‌ های اضافی آن‌ ها کشیده شود، سپس روی هر کدام از آن‌ها مقداری پودر قند و دارچین بپاشید.
* دونات ‌ها را تا گرم هستند در صورت تمایل با مقداری بستنی وانیلی میل کنید.


 همشهری آنلاین


گردآوری : گروه آشپزی و تغزیه سایت تبیان زنجان


http://www.tebyan-zn.ir/cooking_nutrition.html

آرشیو های مرتبط : دونات سیب , شیرنی سیب , دستور پخت ,
  
نوشته شده توسط haha در تاریخ 89/10/25 ساعت 20:8

donat ?!

  

12345
 
1 نفر به اين مطلب راي داده اند
میزان متوسط :1.0 از 5

اين مطلب تا چه ميزان مورد قبول شما واقع شد ؟
 نام و نام خانوادگی : 
آدرس Email :             
کد درون تصویر را وارد نمایید                       
 
 12345 
ضعيفعــالی
ضمن تشکر از توجه شما به این مطلب , نظرات سازنده شما در هر مطلب را صمیمانه ارج نهاده و آنرا به عنوان مرجعی قابل اعتماد جهت پیشرفت و ترقی اطلاع رسانی در فضای گفتمانی مناسب , می دانیم و اميد داريم بتوانيم از حسن نظر شما در راستاي افزايش سطح ارائه محتوا و خدمت رساني بهره گيريم.
نظر شما پس از بررسی توسط بخش محتوا, قابل روئیت برای عموم خواهدبود .
(توجه: تایید نظرات به معنی قبول و یا تایید محتوای آن  از سوی تبیان زنجان نمی باشد )

 
 

1474
© 2004-2009 Tebyan. The content is copyrighted to Tebyan Cultural and Information center and may not be reproduced on other websites.