مسابقه دین و اندیشه خانه قرآن باشگاه کاربران جامعه ورزشی خانواده خوشبخت دنیای کودکان آشپزی و تغذیه موبایل دانش و تکنولوژی مجله سلامت سیاست گردشگری
دنیای عکس و عکاسی اقتصاد زنان ادبیات هــنر سینما و تلویزیون بزرگان و مشاهیر مهدویت سرگرمی دانلود نرم افزار مرکز کتاب پایگاه ها جستجو روابط عمومی مقالات
   
صفحه اصلی وب سایت فید مطالب وب سایت عضویت رایگان در وب سایت جستجو در وب سایت سوالات رایج نقشه وب سایت درباره ما تماس با ما  
حتما ببنید
دقت کردید ؟؟
/News-Article/News_agency/public_relation_tebyan/2012/1/11/48585.html
/archive/Religion_Thoughts/the_infallibles_family/god_messengers/Muhammad_prophet/0/10/default.html
/Voting/public_opinion/default.html
/archive/photography/0/10/default.html
جدیدترین مطالب این بخش

بفرمایید خوراک گوشت و مرغ با سیب
مرغ را در قابلمه بگذارید تا بپزد و بعد از پخت ریش ریش کنید.در این زمان، در یک قابلمه بزرگ، گوشت را ...

استیک سیرلوین با مخلفات
این استیک به دلیل برشهای نازک خوب پخته شده و باب طبع ایرانیانی است که گوشت را کاملا پخته و کبابی می...

ارسال مطالب به دوستان
send to freinds ارسال مطلب برای استفاده سایر دوستان

عنوان مطلب : رولت مرغ با ریحان
 
 برای ارسال این مطلب به دوستتان لطفا منو های زبر را بدقت تکمیل و دکمه ارسال را کلیک نمایید

 
 
 
 
  
دریافت رایگان (کلیک کنید)
ارسال دعوتنامه (کلیک کنید)
بازدید ها :   1325   بازدید   
تاریخ درج مطلب  22/8/1390
تغییر اندازه متن:  افزایش اندازه فونت متن    کاهش اندازه فونت متن
  چاپ این مطلب  

رولت مرغ با ریحان

رولت مرغ با ریحان واحد آشپزی و تغذیه تبیان زنجان-

این رولت بسیار ساده و طی زمان کمی طبخ می شود. با مواد کم و در دسترس می توانید این خوراک خوشمزه را تدارک ببینید. در ادامه مطلب با مواد لازم و طرز تهیه رولت مرغ با ریحان آشنا می شوید.

مواد لازم برای 4 نفر

1.فیله سینه مرغ: 4 عدد، هرکدام حدود 90 گرم

2.رب گوجه فرنگی: 4 قاشق چایخوری

3.ریحان تازه: 2/1 پیمانه

4.سیر: 1 حبه، رنده شده

5.نمک و فلفل: به مقدار لازم

6.ریحان برای تزئین

طرز تهیه

مرحله 1 - فیله های مرغ را بین دو پلاستیک قرار داده و به کمک وردنه یا بیفتک کوب نازک کنید. روی هر فیله را مقداری نمک و فلفل بپاشید. سیر رنده شده را نیز روی فیله ها بمالید.

تبیان زنجان

مرحله 2 - روی هر فیله مرغ را 1 قاشق از رب گوجه فرنگی ریخته و پخش کنید. چند برگ ریحان را روی آنها قرار داده و سپس فیله ها را رول کنید و دور آنها را با نخ ببندید.

تبیان زنجان

 

 

مرحله 3 - مقداری روغن در تابه تفلون ریخته و روی شعله متوسط قرار دهید. فیله های مرغ رول شده را در روغن گذاشته و با حرارت ملایم اجازه دهید تمام سطح فیله ها سرخ شود.

تبیان زنجان

مرحله 4 - نخ را از دور فیله ها باز کرده، آنها را برش زده و در ظرف دلخواه بچینید، و همراه با سس مورد نظر سرو کنید.

تبیان زنجان


ملک بانو/گرد آوری:گروه آشپزی وتغذیه سایت تبیان زنجان
http://www.tebyan-zn.ir/cooking_nutrition.html

آرشیو های مرتبط : رولت مرغ , خوراک مرغ , مرغ ,
  
نوشته شده توسط سمیرا  مومنی در تاریخ 90/8/25 ساعت 9:40

خوشمزه بود

  
نوشته شده توسط به  عا در تاریخ 90/8/23 ساعت 9:17

عالي بود

  

12345
 
4 نفر به اين مطلب راي داده اند
میزان متوسط :5.0 از 5

اين مطلب تا چه ميزان مورد قبول شما واقع شد ؟
 نام و نام خانوادگی : 
آدرس Email :             
کد درون تصویر را وارد نمایید                       
 
 12345 
ضعيفعــالی
ضمن تشکر از توجه شما به این مطلب , نظرات سازنده شما در هر مطلب را صمیمانه ارج نهاده و آنرا به عنوان مرجعی قابل اعتماد جهت پیشرفت و ترقی اطلاع رسانی در فضای گفتمانی مناسب , می دانیم و اميد داريم بتوانيم از حسن نظر شما در راستاي افزايش سطح ارائه محتوا و خدمت رساني بهره گيريم.
نظر شما پس از بررسی توسط بخش محتوا, قابل روئیت برای عموم خواهدبود .
(توجه: تایید نظرات به معنی قبول و یا تایید محتوای آن  از سوی تبیان زنجان نمی باشد )

 
 

43328
© 2004-2009 Tebyan. The content is copyrighted to Tebyan Cultural and Information center and may not be reproduced on other websites.