مسابقه دین و اندیشه خانه قرآن باشگاه کاربران جامعه ورزشی خانواده خوشبخت دنیای کودکان آشپزی و تغذیه موبایل دانش و تکنولوژی مجله سلامت سیاست گردشگری
دنیای عکس و عکاسی اقتصاد زنان ادبیات هــنر سینما و تلویزیون بزرگان و مشاهیر مهدویت سرگرمی دانلود نرم افزار مرکز کتاب پایگاه ها جستجو روابط عمومی مقالات
   
صفحه اصلی وب سایت فید مطالب وب سایت عضویت رایگان در وب سایت جستجو در وب سایت سوالات رایج نقشه وب سایت درباره ما تماس با ما  
حتما ببنید
دقت کردید ؟؟
/photo-gallery/archive/17/135/276/0/30/default.html
/archive/photography/0/10/default.html
/ItMatchOnline.html
/News-Article/News_agency/public_relation_tebyan/2012/1/11/48585.html
جدیدترین مطالب این بخش

مرغ برگر تنوری
طعم تازه ساندویچ با مرغ آبدار و پرطعم ادویه دار هندی زیر زبان‌تان خواهد ماند. برای درست کردن ساندوی...

کباب چنجه بره مزه دار شده
در این مطلب تهیه کباب چنجه را آموزش می بینید. کباب برگ از آن غذاهایی است که هیچکس در مقابل آن نمی‌ت...

ارسال مطالب به دوستان
send to freinds ارسال مطلب برای استفاده سایر دوستان

عنوان مطلب : آموزش قطاب گوشت
 
 برای ارسال این مطلب به دوستتان لطفا منو های زبر را بدقت تکمیل و دکمه ارسال را کلیک نمایید

 
 
 
 
  
دریافت رایگان (کلیک کنید)
ارسال دعوتنامه (کلیک کنید)
بازدید ها :   1155   بازدید   
تاریخ درج مطلب  1/2/1390
تغییر اندازه متن:  افزایش اندازه فونت متن    کاهش اندازه فونت متن
  چاپ این مطلب  

آموزش قطاب گوشت

آموزش قطاب گوشت واحد آشپزی و تغذیه تبیان زنجان-

مواد لازم:

نخود 1/2 استكان

ماش 1/2 استكان

عدس 1 استكان

پياز 3 عدد

گوشت چرخي 250 گرم

اسفناج 0.5 كيلوگرم

خمير نانوايي 3 عدد

شير 1 استكان

آرد به ميزان لازم

روغن به ميزان لازم

نمك، زردچوبه، فلفل و ادويه به مقدار لازم

پودر قند به ميزان لازم براي تزيين

 طرز تهيه:

حبوبات را جدا بجوشانيد. پيازها را تفت دهيد تا كاملا طلايي شود به آن گوشت چرخي را اضافه كنيد و مجددا تفت دهيد. نمك، ادويه، زردچوبه و فلفل را اضافه كرده و هم زنيد. كمي آب ريخته درب ماهي تابه را ببنديد تا گوشت بپزد.

اسفناج را پاك كنيد، بشوييد و در قابلمه اي با نصف استكان آب بگذاريد تا بجوشد و آب آن تبخير شود.

حبوبات، پياز داغ و گوشت و اسفناج را چرخ كنيد و كنار بگذاريد.

3 زواله خمير معمولي از نانوايي تهيه كنيد و به آن يك استكان شير اضافه كنيد. ذره ذره آرد به آن بيفزاييد و ورز دهيد اين كار را ادامه دهيد تا خمير به دست نچسبد. به اندازه يك پرتقال از خمير كنده و آن را بين دو دست به زواله دايره اي شكل درآوريد. تمام خمير را به همين روش گرد گرد كنيد.

يكي از گلوله هاي خمير را برداريد با وردنه صاف كنيد رويش را كمي روغن مايع بريزيد و با دست در تمام سطح باز شده خمير پخش كنيد. كاردي برداشته و برش هاي دراز دراز به عرض 2 سانتي متر بدهيد. هر يك از برش ها را برداريد و مثل حلزون، گرد بپيچيد تا گلوله پيچي اندازه يك نارنگي كوچك شود. سعي كنيد تمام گلوله هاي حلزون پيچ يك اندازه شوند. اين كار را براي تمام برش هاي دراز انجام دهيد تا اين زواله دايره اي شكل (اندازه پرتقال كه پهن و برش داده شد) تبديل به گلوله هاي كوچك حلزون شكل شود. همين كار را براي بقيه زواله هاي آماده كرده در بالا انجام دهيد.

حال شما تعداد زيادي خمير كوچك كه به شكل حلزون پيچيده شده، داريد.

يكي از خميرهاي آماده شده را برداريد با وردنه صاف كنيد، از مواد گوشتي بالا به اندازه يك قاشق درون خمير گذاشته و دو لبه دايره خمير را روي هم منطبق كنيد تا يك نيم دايره شكم دار شود لبه هاي نيم دايره را به شكل پيچ دار قطابي بپيچيد تا در هنگام سرخ كردن باز نشود. اگر پيچيدن قطاب برايتان مشكل است مي توانيد وسيله مخصوص پيچيدن قطاب را از بازار تهيه كنيد و توسط اين وسيله بپيچيد.

حال قطاب هاي آماده را در روغن سرخ كنيد سعي كنيد ظرف گودي براي اين كار انتخاب كنيد تا دو طرف قطاب همزمان سرخ شود. قطاب هاي سرخ شده را در ظرف مورد نظر بچينيد و قبل از اينكه سرد شود رويش پودر قند براي تزيين و مزه بهتر بريزيد.

قطاب ميان وعده بسيار خوشمزه اي است و حتي به عنوان عصرانه در مهماني هم مي شود استفاده كرد. اين خوراك مقوي و سالم كه در منزل تهيه شده و از سالم بودن تمام مواد غذايي آن مطمئن هستيد مي تواند چاشت خوبي براي مدرسه بچه ها باشد.

قطاب هم به شكل گرم و هم به شكل سرد خورده مي شود


 

گرد آوری:گروه آشپزی وتغذیه سایت تبیان زنجان

http://www.tebyan-zn.ir/cooking_nutrition.html

آرشیو های مرتبط : قطاب گوشت ,
  

12345
 
0 نفر به اين مطلب راي داده اند
میزان متوسط :0.0 از 5

اين مطلب تا چه ميزان مورد قبول شما واقع شد ؟
 نام و نام خانوادگی : 
آدرس Email :             
کد درون تصویر را وارد نمایید                       
 
 12345 
ضعيفعــالی
ضمن تشکر از توجه شما به این مطلب , نظرات سازنده شما در هر مطلب را صمیمانه ارج نهاده و آنرا به عنوان مرجعی قابل اعتماد جهت پیشرفت و ترقی اطلاع رسانی در فضای گفتمانی مناسب , می دانیم و اميد داريم بتوانيم از حسن نظر شما در راستاي افزايش سطح ارائه محتوا و خدمت رساني بهره گيريم.
نظر شما پس از بررسی توسط بخش محتوا, قابل روئیت برای عموم خواهدبود .
(توجه: تایید نظرات به معنی قبول و یا تایید محتوای آن  از سوی تبیان زنجان نمی باشد )

 
 

22961
© 2004-2009 Tebyan. The content is copyrighted to Tebyan Cultural and Information center and may not be reproduced on other websites.