مسابقه دین و اندیشه خانه قرآن باشگاه کاربران جامعه ورزشی خانواده خوشبخت دنیای کودکان آشپزی و تغذیه موبایل دانش و تکنولوژی مجله سلامت سیاست گردشگری
دنیای عکس و عکاسی اقتصاد زنان ادبیات هــنر سینما و تلویزیون بزرگان و مشاهیر مهدویت سرگرمی دانلود نرم افزار مرکز کتاب پایگاه ها جستجو روابط عمومی مقالات
   
صفحه اصلی وب سایت فید مطالب وب سایت عضویت رایگان در وب سایت جستجو در وب سایت سوالات رایج نقشه وب سایت درباره ما تماس با ما  
حتما ببنید
دقت کردید ؟؟
/archive/Religion_Thoughts/the_infallibles_family/god_messengers/Muhammad_prophet/0/10/default.html
/Directory/Free-Web-Submission.html
/News-Article/News_agency/public_relation_tebyan/2012/1/11/48585.html
/ItMatchOnline.html
جدیدترین مطالب این بخش

طرزپخت مطبل لبنانی
بادنجان‌ را كباب کنید. پوست آنها را بگیرید و بكوبید یا در مخلوط‌كن بریزید. ارده و آب لیموترش را به ...

کباب موهامورا (غذای لبنانی)
پیاز و جعفری را در غذاساز بریزیزد و ریز کنید. گوشت و ادویه ها را اضافه کنید و به مدت 1 دقیقه یا تا ...

ارسال مطالب به دوستان
send to freinds ارسال مطلب برای استفاده سایر دوستان

عنوان مطلب : پلوی مخلوط هندی!
 
 برای ارسال این مطلب به دوستتان لطفا منو های زبر را بدقت تکمیل و دکمه ارسال را کلیک نمایید

 
 
 
 
  
دریافت رایگان (کلیک کنید)
ارسال دعوتنامه (کلیک کنید)
بازدید ها :   1126   بازدید   
تاریخ درج مطلب  29/4/1390
تغییر اندازه متن:  افزایش اندازه فونت متن    کاهش اندازه فونت متن
  چاپ این مطلب  

پلوی مخلوط هندی!

پلوی مخلوط هندی! واحد آشپزی و تغذیه تبیان زنجان-

این پلوی مخلوط در کشور هندوستان به بریانی بادام هندی و سبزیجات معروف است و از جمله غذاهای رسمی‌ای است که به‌عنوان شام مهمانی‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد.

مواد لازم برای 4 نفر:

- بادمجان کوچک (پوست‌کنده و خرد شود)؛یک عدد

- پیاز؛ 3 عدد

- سیر؛ 2 حبه

- زنجبیل تازه (پوست کنده شود)؛ یک تکه کوچک 5/2سانتی‌متری

- روغن مایع؛ 4 قاشق سوپ‌خوری

- هویج (ریز خرد شود)؛ 3 عدد

- پودر زیره؛ یک قاشق چای‌خوری

- پودر تخم گشنیز؛ یک قاشق چای‌خوری

- پودر فلفل قرمز؛ نصف قاشق چای‌خوری

- عصاره سبزیجات؛ یک عدد قرص

- فلفل دلمه‌ای قرمز (خرد شود)؛ یک عدد

- برنج؛ یک‌ونیم پیمانه

- بادام هندی خام؛ 175 گرم یا یک‌ونیم پیمانه

- کشمش پلویی؛ 40 گرم یا یک‌چهارم پیمانه

- نمک و فلفل سیاه؛ به‌مقدار لازم

- تخم‌مرغ آب‌پز شده؛ 2 عدد

- گشنیز؛ مقداری برای تزیین

روش تهیه:

1 – یکی از پیازها را پوست کنده، همراه سیر و زنجبیل داخل دستگاه خردکن بریزید و 3 قاشق آب سرد به آن اضافه کنید تا خمیری نرم حاصل شود.

2 - بقیه پیازها را نیز پوست کنده، خلالی خرد کنید، سپس 2 قاشق سوپ‌خوری روغن در تابه‌ای بریزید و روی حرارت بگذارید.

حالا پیاز خرد شده را در آن بریزید و کمی حرارت دهید تا نرم شود. پس از آن، بادمجان، فلفل و هویج خردشده را نیز به روغن اضافه کرده، همراه با پیاز سرخ کنید. این مخلوط سرخ شده را به قابلمه‌ای متوسط منتقل کنید و بعد یک قاشق سوپ‌خوری روغن در همان تابه قبلی بریزید و صبر کنید تا روی حرارت داغ شود.

حالا خمیر پیازی را به روغن داغ اضافه کنید و چند دقیقه حرارت دهید، سپس آن را با پودر زیره، تخم گشنیز و فلفل قرمز مزه‌دار کنید.

3 - از طرف دیگر، قرص عصاره سبزیجات را در 3پیمانه آب‌جوش حل کنید و آن را کم‌کم در تابه بریزید و هم بزنید. حالا مواد داخل تابه را به مخلوط سبزیجات سرخ‌شده داخل قابلمه اضافه کنید و قابلمه را روی شعله زیاد اجاق‌گاز قرار دهید تا آب به‌جوش آید. حالا زیر شعله را کم کنید و بگذارید سبزیجات کمی بپزند.

4 - در این فاصله زمانی، یک قاشق سوپ‌خوری روغن را در تابه‌ای بریزید و بادام‌زمینی را در آن به مدت سه دقیقه تفت دهید، سپس کشمش را نیز اضافه کنید و فقط چندثانیه حرارت دهید. پس از آن، برنج را نیز داخل قابلمه بریزید تا برنج در آب عصاره سبزیجات، بجوشد و نرم شود.

5 - پس از اینکه آب برنج تمام شد، دوسوم مخلوط بادام و کشمش را روی آن بریزید. حالا دم‌کنی را روی قابلمه بگذارید و مدت 40 دقیقه روی حرارت کم قرار دهید تا دم بکشد. در پایان پلوی مخلوط را در ظرف موردنظر بکشید و باقیمانده بادام و کشمش را روی آن بریزید و پس از تزیین با چند برگ گشنیز، ‌همراه تخم‌‌مرغ پخته سرو کنید.


 

گرد آوری:گروه آشپزی وتغذیه سایت تبیان زنجان

http://www.tebyan-zn.ir/cooking_nutrition.html

  

12345
 
0 نفر به اين مطلب راي داده اند
میزان متوسط :0.0 از 5

اين مطلب تا چه ميزان مورد قبول شما واقع شد ؟
 نام و نام خانوادگی : 
آدرس Email :             
کد درون تصویر را وارد نمایید                       
 
 12345 
ضعيفعــالی
ضمن تشکر از توجه شما به این مطلب , نظرات سازنده شما در هر مطلب را صمیمانه ارج نهاده و آنرا به عنوان مرجعی قابل اعتماد جهت پیشرفت و ترقی اطلاع رسانی در فضای گفتمانی مناسب , می دانیم و اميد داريم بتوانيم از حسن نظر شما در راستاي افزايش سطح ارائه محتوا و خدمت رساني بهره گيريم.
نظر شما پس از بررسی توسط بخش محتوا, قابل روئیت برای عموم خواهدبود .
(توجه: تایید نظرات به معنی قبول و یا تایید محتوای آن  از سوی تبیان زنجان نمی باشد )

 
 

33900
© 2004-2009 Tebyan. The content is copyrighted to Tebyan Cultural and Information center and may not be reproduced on other websites.