مسابقه دین و اندیشه خانه قرآن باشگاه کاربران جامعه ورزشی خانواده خوشبخت دنیای کودکان آشپزی و تغذیه موبایل دانش و تکنولوژی مجله سلامت سیاست گردشگری
دنیای عکس و عکاسی اقتصاد زنان ادبیات هــنر سینما و تلویزیون بزرگان و مشاهیر مهدویت سرگرمی دانلود نرم افزار مرکز کتاب پایگاه ها جستجو روابط عمومی مقالات
   
صفحه اصلی وب سایت فید مطالب وب سایت عضویت رایگان در وب سایت جستجو در وب سایت سوالات رایج نقشه وب سایت درباره ما تماس با ما  
حتما ببنید
دقت کردید ؟؟
/Voting/public_opinion/default.html
/News-Article/Help/help_for_using_tebyan/2010/12/27/16865.html
/archive/Religion_Thoughts/the_infallibles_family/god_messengers/Muhammad_prophet/0/10/default.html
/Directory/Free-Web-Submission.html
جدیدترین مطالب این بخش

فاج شکلاتی با بادام زمینی و کره
ظرفی مربعی 20 سانتیمتری رو چرب کرده و کاغذ روغنی رو طوری توش قرار میدیم که لبه های اون از کناره های...

کاپ‌کیک کدوحلوایی
برای تهیه خامه روی کاپ‌کیک، در کاسه همزن برقی، خامه ترش، کره، وانیل، دارچین و جوزهندی را با سرعت م...

ارسال مطالب به دوستان
send to freinds ارسال مطلب برای استفاده سایر دوستان

عنوان مطلب : حلواي آرد گندم
 
 برای ارسال این مطلب به دوستتان لطفا منو های زبر را بدقت تکمیل و دکمه ارسال را کلیک نمایید

 
 
 
 
  
دریافت رایگان (کلیک کنید)
ارسال دعوتنامه (کلیک کنید)
بازدید ها :   3669   بازدید   
تاریخ درج مطلب  28/1/1390
تغییر اندازه متن:  افزایش اندازه فونت متن    کاهش اندازه فونت متن
  چاپ این مطلب  

حلواي آرد گندم

حلواي آرد گندم واحد آشپزی و تغذیه تبیان زنجان-

 موادلازم براي تهيه حلوا:

 آردگندم/ 500 گرم

روغن مايع/ 250 ميلي ليتر

کره/ 150 گرم

شکر/400 گرم

آب/ 550 ميلي ليتر

زعفران آبکرده غليظ /2 قاشق سوپ خوري

نان رولت پسته و بادام /به ميزان لازم

مرواريدهاي خوراکي/ براي تزيين

طرز تهيه:

 

 اولين نکته اي که براي تهيه حلوا بايد درنظربگيريم .استفاده از آرد سنگک است.به ياد داشته باشيد بهتراست حلوا را، درقابلمه يا ماهي تابه اي ازجنس مس تهيه کنيم. براي شروع کار،بايد آرد راسرخ کنيم تا بوي خامي آن برطرف شود

براي اينکار2 روش وجوددارد:

1-آرد خشک راداخل قابلمه مسي ريخته وروي شعله ملايم، آن قدر به هم مي زنيم تا بوي خامي آن گرفته شده و رنگش کرم -طلايي شود.اين کارممکن است 30-20 دقيقه طول بکشد.

2-روش دوم نيز،همين زمان رالازم دارد،اما با اين تفاوت که ابتدا کره و روغن راداخل قابلمه مي اندازيم تا کره ذوب شود. سپس آرد رابه آن اضافه کرده و باز هم روي حرارت ملايم و مدت زمان طولاني مواد را سرخ مي کنيم تارنگش طلايي شده و بوي خوش آرد و کره سرخ شده متصاعد شود؛هرچه آرد رابيشترسرخ کنيم رنگ حلوا تيره تر جاافتاده تر و خوش طعم ترمي شود.

آب و شکرراروي حرارت متوسط قرارمي دهيم تا جوشيده و شکرکاملاً درآن حل شود.سپس زعفران راآب کرده و درصورت تمايل،هل ياگلاب رابه شربت اضافه کرده و شربت داغ رابه مخلوط آرد اضافه مي کنيم اجازه دهيد.آرد کمي ازحرارت بيفتد و سپس شربت رااضافه کنيد زيرااگرخيلي داغ باشد.شربت به سرعت جوشيده و به طرف بيرون مي پاشد و آب آن نيز،بيش ازحدمعمول تبخيرشده و حلوا خشک مي شود. بسته به ميزان جذب مختلف آردهاي متفاوت ممکن است دراين مرحله روغن يا شربت حلوا رازياد کنيم اما سعي مي کنيم. حلواي ما ،خيلي لطيف و نرم باشد. چون بعداز سردشدن هم خودش رامي گيرد.

فوت کوزه گري

 اگربه هردليلي حلواي ما خشک شد .به آن شربت زعفراني، روغن يا کره اضافه مي کنيم. اگرحلوا شل شد آن راروي حرارت، کمي تفت مي دهيم. تا خودش راجمع کند اگرتکه تکه شد و خوب به هم نچسبيد و ازکافي بودن روغن آن مطمئن بوديد بايد به آن شربت اضافه کنيم چون روغن زياد باعث تکه تکه شدن حلوا مي شود درآخر طبق روش سنتي حلوا را داخل يک قابلمه مسي ياتفلون تميز قراردهيد و آن راخوب به هم بزنيد.تايک دست گلوله شده و کمي روغن بياندازد .

تبیان زنجان

روش تهيه نان رولت طرح دار:

 براي تهيه نان رولت طرح دار ،ازقالب شابلون سيليکوني براي زير رولت استفاده مي کنيم. اسم اين قالب «رليف مت»بوده واصل آن ايتاليايي است رليف مت رابه راحتي مي توانيد ازفروشگاههاي معتبرلوازم قنادي تهيه کنيد.براي تهيه نان رولت مخصوص روي رليف مت احتياج داريم به :

تخم مرغ/ 9-8 عدد

کره/ 100 گرم

شکر/200 گرم

آردسفيد/ 225 گرم

آب جوش /3 قاشق سوپ خوري

وانيل/ يک دوم قاشق چاي خوري

طرز تهيه نان رولت :

 ابتدا زرده وسفيده تخم مرغ راازهم جداکرده زرده ها رابا شکر،وانيل و آب جوش توسط همزن برقي آن قدر به هم مي زنيم .تا پف کرده و کرم و کش دارشود. کره راداخل ظرفي استيل روي بخارآب جوش قرارمي دهيم. تاذوب شود سپس سفيده ها رابا همزن برقي آنقدر به هم مي زنيم .تا پف کرده ووقتي کاسه رابرمي گردانيم ،نريزد. بهتر است 3-2 قاشق غذاخوري ازشکررانگه داريم و با سفيده بزنيم درآخر زرده، سفيده و کره ذوب شده را به آرامي توسط ليسک و بصورت دوراني با هم مخلوط مي کنيم و مابين آن آرد رانيز الک مي کنيم .تا بخوبي با موادمخلوط شود .

2 قاشق سوپ خوري پودر کاکائو رابا همان مقدار آب جوش داخل ظرفي مخلوط مي کنيم تا حل شود بعد چند قاشق از مايه کيک رابا کاکائو مخلوط کرده و مايه شکلاتي راداخل حفره هاي رليف مت پرمي کنيم .سپس توسط يک کاردک روي آن راصاف کرده واضافات شکلات را ازروي آن جمع مي کنيم .

بعد بقيه مايه راروي آن ريخته و 15 دقيقه درفر(که ازقبل باحرارت 220 درجه سانتي گراد گرم شده)مي پزيم .سپس آن رابرگردانده و رليف مت راازنان رولت جدا مي کنيم. بعد از روي خط هاي آن برش مي زنيم و ازيک قالب کمربندي براي تزئين استفاده مي کنيم .نوارها رابه ديواره قالب تکيه داده و يک تکه ازنان رولت به اندازه گردي کف قالب، برش مي کنيم آن راکف قالب انداخته و يکي دوساعت دريخچال مي گذاريم .سپس داخل آن را باحلوا پرکرده وروي کيک آماده شده رابا حلوايي که داخل قيف ريخته ايم و پسته بادام و مرواريدهاي رنگي خوراکي دارد، تزئين مي کنيم .


آفتاب/گرد آوری:گروه آشپزی وتغذیه سایت تبیان زنجان
http://www.tebyan-zn.ir/cooking_nutrition.html

آرشیو های مرتبط : آرد , حلوا , تزيين , آشپزی , کاکائو , رولت ,
  
نوشته شده توسط گیسو  خلیلی ایلخچی در تاریخ 90/2/7 ساعت 11:26

با سلام مطلب مفید وعالی بود . با تشکر

  
نوشته شده توسط سیده مریم  سید معصومی خیاوی در تاریخ 90/1/30 ساعت 9:55

مرسی حتما درس میکنم

  

12345
 
2 نفر به اين مطلب راي داده اند
میزان متوسط :4.5 از 5

اين مطلب تا چه ميزان مورد قبول شما واقع شد ؟
 نام و نام خانوادگی : 
آدرس Email :             
کد درون تصویر را وارد نمایید                       
 
 12345 
ضعيفعــالی
ضمن تشکر از توجه شما به این مطلب , نظرات سازنده شما در هر مطلب را صمیمانه ارج نهاده و آنرا به عنوان مرجعی قابل اعتماد جهت پیشرفت و ترقی اطلاع رسانی در فضای گفتمانی مناسب , می دانیم و اميد داريم بتوانيم از حسن نظر شما در راستاي افزايش سطح ارائه محتوا و خدمت رساني بهره گيريم.
نظر شما پس از بررسی توسط بخش محتوا, قابل روئیت برای عموم خواهدبود .
(توجه: تایید نظرات به معنی قبول و یا تایید محتوای آن  از سوی تبیان زنجان نمی باشد )

 
 

22244
© 2004-2009 Tebyan. The content is copyrighted to Tebyan Cultural and Information center and may not be reproduced on other websites.