مسابقه دین و اندیشه خانه قرآن باشگاه کاربران جامعه ورزشی خانواده خوشبخت دنیای کودکان آشپزی و تغذیه موبایل دانش و تکنولوژی مجله سلامت سیاست گردشگری
دنیای عکس و عکاسی اقتصاد زنان ادبیات هــنر سینما و تلویزیون بزرگان و مشاهیر مهدویت سرگرمی دانلود نرم افزار مرکز کتاب پایگاه ها جستجو روابط عمومی مقالات
   
صفحه اصلی وب سایت فید مطالب وب سایت عضویت رایگان در وب سایت جستجو در وب سایت سوالات رایج نقشه وب سایت درباره ما تماس با ما  
حتما ببنید
دقت کردید ؟؟
/archive/photography/0/10/default.html
/News-Article/Help/help_for_using_tebyan/2010/12/27/16865.html
/Directory/Free-Web-Submission.html
/archive/Religion_Thoughts/the_infallibles_family/god_messengers/Muhammad_prophet/0/10/default.html
جدیدترین مطالب این بخش

کیک پان اسپانیا با آرد برنج
پان کیکی ساده و اسپانیایی است. این کیک کلاسیک را با آرد ساده نیز می‌توانید درست کنید. در این‌صورت ا...

طرز تهیه شیرینی بادامی
خمیر بادام یا مارسپان را می توانید از شیرینی فروشی‌ها خریداری کرده یا خودتان تهیه کنید. اگر خمیر را...

ارسال مطالب به دوستان
send to freinds ارسال مطلب برای استفاده سایر دوستان

عنوان مطلب : طرز تهیه شیرینی خانگی مخصوص عید
 
 برای ارسال این مطلب به دوستتان لطفا منو های زبر را بدقت تکمیل و دکمه ارسال را کلیک نمایید

 
 
 
 
  
دریافت رایگان (کلیک کنید)
ارسال دعوتنامه (کلیک کنید)
بازدید ها :   3921   بازدید   
تاریخ درج مطلب  20/12/1390
تغییر اندازه متن:  افزایش اندازه فونت متن    کاهش اندازه فونت متن
  چاپ این مطلب  

طرز تهیه شیرینی خانگی مخصوص عید

طرز تهیه شیرینی خانگی مخصوص عید واحد آشپزی و تغذیه تبیان زنجان-

مواد لازم :  پودر قند

250 گرم   كره آب شده 250 گرم

 زرده تخم‌‌مرغ      2 عدد

 هل ساييده‌شده       يك قاشق مرباخوري

 وانيل   1/8 قاشق چايخوري

 زعفران آب كرده      به ميزان لازم

 سياه‌دانه و پودرپسته     به ميزان لازم

 آرد گندم، برنج و نخودچي  به ميزان لازم

طرز تهيه:

كره را در يك ظرف روي حرارت ملايم قرار مي‌دهيم تا دوغ كره از بين برود اين كار باعث لطيف‌تر شدن شيريني مي‌گردد. بعد از خنك شدن كره پودرقند را به آن اضافه كرده و با همزن آن‌قدر مي‌زنيم تا رنگ آن شكري شود و به طوري كه پره‌هاي همزن روي مواد جا بيندازد. زرده تخم‌مرغ، وانيل و هل ساييده شده را اضافه كرده و باز با همزن آن‌قدر هم مي‌زنيم كه زرده محو گردد. سپس مواد به دست آمده را به سه قسمت تقسيم كرده و به هر كدام جداگانه از آردهاي ذكر شده مي‌افزاييم.

ابتدا با نوك انگشتان دست آرد و مواد را مخلوط مي‌كنيم تا جذب يكديگر شود و خمير به دست نچسبد. 15 دقيقه به خمير استراحت مي‌دهيم و بعد آن را روي سطحي صاف با وردنه باز كرده و با قالب‌هاي ريز، قالب مي‌زنيم و در سيني گالوانيزه مخصوص فر چيده و در طبقه وسط فر به مدت 10 الي 15 دقيقه با حرارت 350 درجه سانتيگراد حرارت مي‌دهيم.

به خمير گندم مي‌توان زعفران آب‌كرده اضافه كرد تا شيريني زعفراني هم داشته باشيم.

با زعفران آب‌كرده، سياه‌دانه و پودرپسته روي شيريني‌ها را تزئين مي‌كنيم. 

نكته :

 با توجه به ظريف بودن اين نوع شيريني بايد حتما آرد را از پارچه حرير رد كنيم تا سبوس و هرگونه زبري آرد گرفته شود و آرد بسيار نرمي به دست آيد.

شيريني ريز را بعد از سردشدن از سيني جدا مي‌كنيم تا له و خرد نشود.


گرد آوری:گروه آشپزی وتغذیه سایت تبیان زنجان
http://www.tebyan-zn.ir/cooking_nutrition.html

  

12345
 
0 نفر به اين مطلب راي داده اند
میزان متوسط :0.0 از 5

اين مطلب تا چه ميزان مورد قبول شما واقع شد ؟
 نام و نام خانوادگی : 
آدرس Email :             
کد درون تصویر را وارد نمایید                       
 
 12345 
ضعيفعــالی
ضمن تشکر از توجه شما به این مطلب , نظرات سازنده شما در هر مطلب را صمیمانه ارج نهاده و آنرا به عنوان مرجعی قابل اعتماد جهت پیشرفت و ترقی اطلاع رسانی در فضای گفتمانی مناسب , می دانیم و اميد داريم بتوانيم از حسن نظر شما در راستاي افزايش سطح ارائه محتوا و خدمت رساني بهره گيريم.
نظر شما پس از بررسی توسط بخش محتوا, قابل روئیت برای عموم خواهدبود .
(توجه: تایید نظرات به معنی قبول و یا تایید محتوای آن  از سوی تبیان زنجان نمی باشد )

 
 

55046
© 2004-2009 Tebyan. The content is copyrighted to Tebyan Cultural and Information center and may not be reproduced on other websites.