مسابقه دین و اندیشه خانه قرآن باشگاه کاربران جامعه ورزشی خانواده خوشبخت دنیای کودکان آشپزی و تغذیه موبایل دانش و تکنولوژی مجله سلامت سیاست گردشگری
دنیای عکس و عکاسی اقتصاد زنان ادبیات هــنر سینما و تلویزیون بزرگان و مشاهیر مهدویت سرگرمی دانلود نرم افزار مرکز کتاب پایگاه ها جستجو روابط عمومی مقالات
   
صفحه اصلی وب سایت فید مطالب وب سایت عضویت رایگان در وب سایت جستجو در وب سایت سوالات رایج نقشه وب سایت درباره ما تماس با ما  
حتما ببنید
دقت کردید ؟؟
http://news.tebyan-zn.ir/
/ItMatchOnline.html
/News-Article/Help/help_for_using_tebyan/2010/12/27/16865.html
/News-Article/News_agency/public_relation_tebyan/2012/1/11/48585.html
جدیدترین مطالب این بخش

بروشتای باقلا و نعنا
باقلاهای چاشنی‌دار را روی نان‌های تست قرار داده و کمی روغن زیتون روی آن‌ها بریزید و در انتها پنیر ر...

حس خوب خنکی، با این بستنی های خوشمزه
تابستان است و گرما بیداد می‌کند. برای رهایی کودک‌تان از گرما هیچ‌چیز مثل بستنی خوردن نمی‌چسبد. اگر ...

ارسال مطالب به دوستان
send to freinds ارسال مطلب برای استفاده سایر دوستان

عنوان مطلب : شیر برنج قالبی
 
 برای ارسال این مطلب به دوستتان لطفا منو های زبر را بدقت تکمیل و دکمه ارسال را کلیک نمایید

 
 
 
 
  
دریافت رایگان (کلیک کنید)
ارسال دعوتنامه (کلیک کنید)
بازدید ها :   476   بازدید   
تاریخ درج مطلب  20/1/1392
تغییر اندازه متن:  افزایش اندازه فونت متن    کاهش اندازه فونت متن
  چاپ این مطلب  

شیر برنج قالبی

شیر برنج قالبی واحد آشپزی و تغذیه تبیان زنجان-

موارد لازم:

برنج نیم دانه معطر یک پیمانه

آب 5 برابر برنج : 5 پیمانه

کره 100 گرم

گلاب یک پیمانه

شیر دو لیتر

عرق هل نصف پیمانه

خلال پسته و بادام و کمی دارچین برای تزیین

مربای دلخواه مثلا مربای گل محمدی

دستور تهیه :

برنج روکاملا پاک کنین و دانه های تیره رو هم جدا کنین و از قبل باید بدون نمک خیس کنین . اندازه آب به برنج یستگی داره .گاهی برنج ها بیشتر آب میبرن تا کاملا نرم و پخته بشن و گاهی کمتر . برنج رو با آب و کره بذارین کاملا بپزه و درحین پختن اگه آبش کم شد اضافه کنین .

وقتی کاملا پخت و داشت آب کم میکرد –شیر رو اضافه کنین و بذارین کاملا غلیظ بشه . اگه تمایل دارین شیر برنج شما شیرین باشه الان موقع اضافه کردن شکر هستش . سپس گلاب و هل رو اضافه کنین و کمی هم بزنین و بذارین تا جا بیافته . در انتها اگه هنوز جا نیافتاده بود ، در قابلمه رو بذارین و با شعله کم مثل شله زرد دم بذارین . پس از خاموش کرد شعله کاملا شیر برنج رو کاملا هم بزنین و تا داغه داخل ظروف مناسب بکشین و بذارین تا کمی خنک بشه و بعد روش رو تزیین کنین .

نکات مربوط به تهیه شیر برنج :

اگه شکر رو زودتر اضافه کنین دیگه برنج نرم تر نمیشه . اگه شیر برنج رو با شیره انگور یا مربا سرو میکنین متوجه باشین که نباید شکر اضافه کنین . مقدار شکر تقریبا دو و نیم الی سه برایر مقدار برنج باید باشه .مقدار عرقیات شما بستگی داره که چقدر خالص باشن . هرچه خالص تر و مرغوب تر باشن مقدار کمتر. برای اینکه کاملا قالبی در بیاد

دو ق س ژلاتین رو با کمی آب سرد خیس کرده و مخلوط کردم و سپس با شیر برنجی که حرارت روخاموش کردم بودو ولی هنوز گرم بود مخلوط کرده و هم زدم و داخل قالب ریختم و توی یخچال 5 ساعت گذاشتم و سپس با گلهای مربای هویج فانتزی و گل سرخ و دارچین و سیاه دانه تزیین کردم . ضمنا برای اینکه خوشمزه تر بشه من یک پاکت 200 گرمش خامه رو پس از مخلوط کردن ژلاتین توش مخلوط کرده و هم زدم .

 



گرد آوری:گروه آشپزی وتغذیه سایت تبیان زنجان
http://www.tebyan-zn.ir/cooking_nutrition.html

آرشیو های مرتبط : شیر برنج قالبی , شیر برنج , دسر شیرین ,
  

12345
 
0 نفر به اين مطلب راي داده اند
میزان متوسط :0.0 از 5

اين مطلب تا چه ميزان مورد قبول شما واقع شد ؟
 نام و نام خانوادگی : 
آدرس Email :             
کد درون تصویر را وارد نمایید                       
 
 12345 
ضعيفعــالی
ضمن تشکر از توجه شما به این مطلب , نظرات سازنده شما در هر مطلب را صمیمانه ارج نهاده و آنرا به عنوان مرجعی قابل اعتماد جهت پیشرفت و ترقی اطلاع رسانی در فضای گفتمانی مناسب , می دانیم و اميد داريم بتوانيم از حسن نظر شما در راستاي افزايش سطح ارائه محتوا و خدمت رساني بهره گيريم.
نظر شما پس از بررسی توسط بخش محتوا, قابل روئیت برای عموم خواهدبود .
(توجه: تایید نظرات به معنی قبول و یا تایید محتوای آن  از سوی تبیان زنجان نمی باشد )

 
 

100380
© 2004-2009 Tebyan. The content is copyrighted to Tebyan Cultural and Information center and may not be reproduced on other websites.