مسابقه دین و اندیشه خانه قرآن باشگاه کاربران جامعه ورزشی خانواده خوشبخت دنیای کودکان آشپزی و تغذیه موبایل دانش و تکنولوژی مجله سلامت سیاست گردشگری
دنیای عکس و عکاسی اقتصاد زنان ادبیات هــنر سینما و تلویزیون بزرگان و مشاهیر مهدویت سرگرمی دانلود نرم افزار مرکز کتاب پایگاه ها جستجو روابط عمومی مقالات
   
صفحه اصلی وب سایت فید مطالب وب سایت عضویت رایگان در وب سایت جستجو در وب سایت سوالات رایج نقشه وب سایت درباره ما تماس با ما  
حتما ببنید
دقت کردید ؟؟
/News-Article/News_agency/public_relation_tebyan/2012/1/11/48585.html
/Voting/public_opinion/default.html
/Directory/Free-Web-Submission.html
/archive/Religion_Thoughts/the_infallibles_family/god_messengers/Muhammad_prophet/0/10/default.html
جدیدترین مطالب این بخش

طرز تهیه نان برشته با کرنبری و پرتقال
در یک کاسه ی همزن، آرد، خمیر مایه، نمک، کرنبری و عصاره ی پوست پرتقال را با هم بزنید. آب پرتقال و آب...

نان پنیری برزیلی(پفك برزیلی)
ابتدا شیر را بجوشانید و اجازه دهید ولرم شود.تخم مرغ را به دمای محیط برسانید و با شیر مخلوط كرده و ب...

ارسال مطالب به دوستان
send to freinds ارسال مطلب برای استفاده سایر دوستان

عنوان مطلب : دستور پخت نان محلی (فطیر )
 
 برای ارسال این مطلب به دوستتان لطفا منو های زبر را بدقت تکمیل و دکمه ارسال را کلیک نمایید

 
 
 
 
  
دریافت رایگان (کلیک کنید)
ارسال دعوتنامه (کلیک کنید)
بازدید ها :   2379   بازدید   
تاریخ درج مطلب  4/6/1389
تغییر اندازه متن:  افزایش اندازه فونت متن    کاهش اندازه فونت متن
  چاپ این مطلب  

دستور پخت نان محلی (فطیر )

 

مواد لازم  :

آب گرم    --------------------   1/2  پیمانه
آرد   ----------------------------   4پیمانه
آب ولرم  ------------------------    2پیمانه
نمک   -------------------   1قاشق چایخوری
شکر    --------------- 1/2-1 قاشق چایخوری
پورد خمیر ترش   ---------     2قاشق چایخوری
روغن مایع   ---------------   1قاشق سوپخوری
کنجد     -----------------   مقدرای برای تزئین
گردو خرد شده   --------------------   1پیمانه
دارچین    ------------------- 2قاشق سوپخوری
شکر     ----------------------   1/2  پیمانه


طرز تهیه  :

1- آب گرم ، پودر خمیر ترش و یک قاشق چایخوری شکر رادرظرفی پلاستیکی ریخته و با هم مخلوط می کنیم ، سپس در جای نسبتاً گرمی بمدت پنج الی ده دقیقه قرار می دهیم تا پف کند .

2- شکر ، نمک و آب ولرم را همراه با یک پیمانه آردمخلوط کرده ، به مایه بالا اضافه نموده و مخلوط می کنیم . ده دقیقه استراحت می دهیم سپس روغن مایع را اضافه کنید .

3- باقی مانده آرد را بتدریج اضافه کرده ، خوب ورز می دهیم در حدی که خمیر به دست نچسبد . ( توجه داشته باشید که اگرخمیر به دست چسبید ، کمی آرد و روغن میاع مازاد بر پیمانه های داده شده ، اضافه می کنیم تا چسبندگی ازبین برود . در مقابل هر یک سوم پیمانه آرد مازاد ، یک قاشق سوپخوری روغن مایع اضافه می کنیم .

4-خمیر را به مدت دو ساعت در جای نسبتاً گرمی قرار می دهیم و روی خمیر را با پارچه تمیزی می پوشانیم تا زمانی که حجم آن دو برابر شود .

5- فر راروی 350 درجه فارنهایت روشن کنید تا گرم شود .

6- گلوله هایی از خمیر درست می کنیم . روی سطح صافی مقداری آرد پاشیده یک گلوله را کمی با وردنه باز کرده . گردو ، دارچین و شکر را با هم مخلوط کرده مقداری از مخلوط را وسط نان قرار داده لبه های نان را روی مخلوط آورده سپس پهن نموده ، در سینی چرب شده قرار می دهیم ده دقیقه بماند .

7- روی خمیر را روغن مالیده کنجدروی آن می پاشیم .

8- سینی فر را بمدت بیست وپنج الی سی دقیقه در طبقه وسط فر قرار می دهیم تا فطیرها پخته شودند .

9- در صورت تمایل گلوله های خمیر را کوچکتر و ناز ک تر نموده و دو گلوله را با وردنه صاف می کنیم . دو قاشق مغزی در وسط یکی از خمیرها بریزید اطراف خمیر را کمی خیس نموده خمیردوم را روی آن قرار می دهیم ، سپس با فشار انگشت لبه های دو خمیر را به هم می چسبانیم و در فر می گذاریم تا پخته شود .

گردآوری : گروه آشپزی و تغزیه سایت تبیان زنجان
http://www.tebyan-zn.ir/cooking_nutrition.html

آرشیو های مرتبط : نان محلی , نان , نان فطیر , فطیر ,
  

12345
 
0 نفر به اين مطلب راي داده اند
میزان متوسط :0.0 از 5

اين مطلب تا چه ميزان مورد قبول شما واقع شد ؟
 نام و نام خانوادگی : 
آدرس Email :             
کد درون تصویر را وارد نمایید                       
 
 12345 
ضعيفعــالی
ضمن تشکر از توجه شما به این مطلب , نظرات سازنده شما در هر مطلب را صمیمانه ارج نهاده و آنرا به عنوان مرجعی قابل اعتماد جهت پیشرفت و ترقی اطلاع رسانی در فضای گفتمانی مناسب , می دانیم و اميد داريم بتوانيم از حسن نظر شما در راستاي افزايش سطح ارائه محتوا و خدمت رساني بهره گيريم.
نظر شما پس از بررسی توسط بخش محتوا, قابل روئیت برای عموم خواهدبود .
(توجه: تایید نظرات به معنی قبول و یا تایید محتوای آن  از سوی تبیان زنجان نمی باشد )

 
 

1599
© 2004-2009 Tebyan. The content is copyrighted to Tebyan Cultural and Information center and may not be reproduced on other websites.