مسابقه دین و اندیشه خانه قرآن باشگاه کاربران جامعه ورزشی خانواده خوشبخت دنیای کودکان آشپزی و تغذیه موبایل دانش و تکنولوژی مجله سلامت سیاست گردشگری
دنیای عکس و عکاسی اقتصاد زنان ادبیات هــنر سینما و تلویزیون بزرگان و مشاهیر مهدویت سرگرمی دانلود نرم افزار مرکز کتاب پایگاه ها جستجو روابط عمومی مقالات
   
صفحه اصلی وب سایت فید مطالب وب سایت عضویت رایگان در وب سایت جستجو در وب سایت سوالات رایج نقشه وب سایت درباره ما تماس با ما  
حتما ببنید
دقت کردید ؟؟
/ItMatchOnline.html
/News-Article/Help/help_for_using_tebyan/2010/12/27/16865.html
http://news.tebyan-zn.ir/
/photo-gallery/archive/17/135/276/0/30/default.html
جدیدترین مطالب این بخش

فاج شکلاتی با بادام زمینی و کره
ظرفی مربعی 20 سانتیمتری رو چرب کرده و کاغذ روغنی رو طوری توش قرار میدیم که لبه های اون از کناره های...

کاپ‌کیک کدوحلوایی
برای تهیه خامه روی کاپ‌کیک، در کاسه همزن برقی، خامه ترش، کره، وانیل، دارچین و جوزهندی را با سرعت م...

ارسال مطالب به دوستان
send to freinds ارسال مطلب برای استفاده سایر دوستان

عنوان مطلب : دستور پخت کیک پنیر شکلاتی با شاتوت
 
 برای ارسال این مطلب به دوستتان لطفا منو های زبر را بدقت تکمیل و دکمه ارسال را کلیک نمایید

 
 
 
 
  
دریافت رایگان (کلیک کنید)
ارسال دعوتنامه (کلیک کنید)
بازدید ها :   1676   بازدید   
تاریخ درج مطلب  4/6/1389
تغییر اندازه متن:  افزایش اندازه فونت متن    کاهش اندازه فونت متن
  چاپ این مطلب  

دستور پخت کیک پنیر شکلاتی با شاتوت

کیک شکلات و پنیر ترکیب عجیبی به نظر می ‌رسد، اما مزه خوبی دارد.فر اجاق گاز‌‌ را روی درجه 170 سانتی گراد، یا شماره 3 گاز از پیش گرم کنید...

 کیک پنیر شکلاتی با شاتوت

 

مواد لازم:

کیک شکلاتی

 

شکلات تلخ قطعه قطعه شده                            200 گرم

 

کره                                                 200 گرم                                        

 

پودر قند                                             250 گرم                                         

 

تخم مرغ                                                 3 عدد                                             

 

آرد                                                  110 گرم 

 

 کیک پنیر:

 

پنیر خامه ای                                        400 گرم

 

پودر قند                                             150 گرم

 

وانیل                                     نصف قاشق چایخوری

 

تخم مرغ                                                2 عدد

 

  خامه روی کیک

 

خامه زده                               300 میلی گرم

 

پودر قند                                100 گرم

 

شاتوت                                 150 گرم

 

 

طرز تهیه کیک شکلاتی :

* فر اجاق گاز‌‌ را روی درجه 170 سانتی گراد، یا شماره 3 گاز از پیش گرم کنید. 

* برای کیک شکلاتی، شکلات تلخ را در ظرفی مقاوم به حرارت ریخته(مثل استیل یا روحی)، در روی ظرف آب در حال جوش قرار دهید. مواظب باشید کف ظرف شکلات با آب در تماس نباشد. 

* کره و پودر قند را در دستگاه همزن با هم مخلوط کنید. سپس تخم مرغ ‌ها رابه مخلوط اضافه کرده، خوب هم بزنید.

* کم کم آرد را به مخلوط اضافه کنید و درجه هم زن را بالاتر ببرید تا مخلوط نرم و روانی به دست آید.

* شکلات ذوب شده را به آرامی به مخلوط اضافه کرده و همه مواد را با ‌هم ترکیب کنید. 

* در ظرف کیک پزی به ابعاد 5 × 23 × 33 سانتی متر،‌‌‌ کاغذ مخصوص کیک پزی را قرار دهید و مخلوط را درون آن بریزید و روی آن را با کاردک صاف کنید.

 

کیک پنیر:

 

* برای تهیه کیک پنیر، پنیر خامه ای، پودر قند و وانیل را با ‌هم مخلوط کرده و با یک همزن برقی آن قدر هم بزنید تا خمیر روان و ضخیمی به دست آید. 

* تخم مر‌غ ها رابه مخلوط اضافه کنید و مواظب باشید بیش از حد آن ها را با هم مخلوط نکنید که در مخلوط شکاف ایجاد شود.

* روی مخلوط را ابتدا با قاشق و سپس با کاردک صاف کنید و آن را در فری که قبلا گرم کرده اید، به مدت 30 تا 40 دقیقه یا تا زمانی که سفت و سبک شود و دور لبه های آن طلایی شود، قرار دهید. 

* بگذارید کیک پنیر کاملا خنک شود. سپس روی آن را بپوشانید و به مدت 2 ساعت یا یک شب در یخچال قرار دهید.

 

کیک پنیر شکلاتی: 

 

* برای روی کیک، خامه، پودر قند و شاتوت را آن قدر هم زنید تا تقریبا سفت شوند. 

* کیک شکلاتی را در ظرف مورد نظر ریخته و کیک پنیر را روی آن بریزید.

* مخلوط خامه و شاتوت را روی کیک بریزید و آن را با تعدادی شاتوت تزیین کنید.

 

همشهری

 گردآوری : گروه آشپزی و تغزیه سایت تبیان زنجان

http://www.tebyan-zn.ir/cooking_nutrition.html

  

12345
 
0 نفر به اين مطلب راي داده اند
میزان متوسط :0.0 از 5

اين مطلب تا چه ميزان مورد قبول شما واقع شد ؟
 نام و نام خانوادگی : 
آدرس Email :             
کد درون تصویر را وارد نمایید                       
 
 12345 
ضعيفعــالی
ضمن تشکر از توجه شما به این مطلب , نظرات سازنده شما در هر مطلب را صمیمانه ارج نهاده و آنرا به عنوان مرجعی قابل اعتماد جهت پیشرفت و ترقی اطلاع رسانی در فضای گفتمانی مناسب , می دانیم و اميد داريم بتوانيم از حسن نظر شما در راستاي افزايش سطح ارائه محتوا و خدمت رساني بهره گيريم.
نظر شما پس از بررسی توسط بخش محتوا, قابل روئیت برای عموم خواهدبود .
(توجه: تایید نظرات به معنی قبول و یا تایید محتوای آن  از سوی تبیان زنجان نمی باشد )

 
 

1442
© 2004-2009 Tebyan. The content is copyrighted to Tebyan Cultural and Information center and may not be reproduced on other websites.