مسابقه دین و اندیشه خانه قرآن باشگاه کاربران جامعه ورزشی خانواده خوشبخت دنیای کودکان آشپزی و تغذیه موبایل دانش و تکنولوژی مجله سلامت سیاست گردشگری
دنیای عکس و عکاسی اقتصاد زنان ادبیات هــنر سینما و تلویزیون بزرگان و مشاهیر مهدویت سرگرمی دانلود نرم افزار مرکز کتاب پایگاه ها جستجو روابط عمومی مقالات
   
صفحه اصلی وب سایت فید مطالب وب سایت عضویت رایگان در وب سایت جستجو در وب سایت سوالات رایج نقشه وب سایت درباره ما تماس با ما  
حتما ببنید
دقت کردید ؟؟
/ItMatchOnline.html
/archive/Religion_Thoughts/the_infallibles_family/god_messengers/Muhammad_prophet/0/10/default.html
/News-Article/Help/help_for_using_tebyan/2010/12/27/16865.html
http://news.tebyan-zn.ir/
جدیدترین مطالب این بخش

فاج شکلاتی با بادام زمینی و کره
ظرفی مربعی 20 سانتیمتری رو چرب کرده و کاغذ روغنی رو طوری توش قرار میدیم که لبه های اون از کناره های...

کاپ‌کیک کدوحلوایی
برای تهیه خامه روی کاپ‌کیک، در کاسه همزن برقی، خامه ترش، کره، وانیل، دارچین و جوزهندی را با سرعت م...

ارسال مطالب به دوستان
send to freinds ارسال مطلب برای استفاده سایر دوستان

عنوان مطلب : تزئین کیک بصورت کتاب
 
 برای ارسال این مطلب به دوستتان لطفا منو های زبر را بدقت تکمیل و دکمه ارسال را کلیک نمایید

 
 
 
 
  
دریافت رایگان (کلیک کنید)
ارسال دعوتنامه (کلیک کنید)
بازدید ها :   5033   بازدید   
تاریخ درج مطلب  18/7/1390
تغییر اندازه متن:  افزایش اندازه فونت متن    کاهش اندازه فونت متن
  چاپ این مطلب  

تزئین کیک بصورت کتاب

واحد آشپزی و تغذیه تبیان زنجان-

تزئین روی کیک را بنا بر سلیقه خود می توانید از انواع نوشته ها، گلهای خامه ای و ... استفاده نمائید. در ادامه مطلب با مواد لازم و طرز تهیه کیک کتاب آشنا می شوید.

مواد لازم

کیک پایه: 1 عدد، از هر نوع کیک سبکی که در قالب مستطیل شکل درست کردید می توانید استفاده نمائید.

خامه فرم گرفته: به مقدار لازم

رنگ خوراکی: به مقدار لازم

ترافل، شکلات و .... برای تزئین: به دلخواه

طرز تهیه

مرحله 1 - کیک مستطیل شکل که در قالب 30 در 10 درست کرده اید را از وسط نصف کرده و کنار یکدیگر قرار دهید.

تبیان زنجان

مرحله 2 - از انتهای زیر کیک باندازه 1 سانت بریده و بین دو نیمه کیک بصورت ایستاده قرار داده تا فرم وسط کتاب درست شود.( اضافه های آنرا جدا کنید).

تبیان زنجان

مرحله 3 - کیک را از وسط نصف کرده و به دلخواه بین آنها را با لایه ای از خامه، گردو، موز یا آناناس خرد شده بپوشانید، سپس اطراف ظرفی که برای سرو کیک در نظر گرفته اید را با نوارهایی از کاغذ روغنی پوشانده و کیک را به آن منتقل کنید بطوریکه دو سانت ار کاغذ زیر کیک باشد تا موقع خامه کشی ظرف تمیز بماند.

تبیان زنجان

مرحله 4 - دیواره ها و روی کیک را با خامه پوشانده، خامه روی کیک را به کمک پالت مخصوص کیک صاف کرده و سپس کاغذها را به آرامی از زیر کیک خارج کرده، دیواره های کیک را باکاردک شیاردار مخصوص یا چنگال شیار بزنید تا فرم برگه های کتاب را بدهد.

تبیان زنجان

مرحله 5 - لبه های رو و پائین دیواره کیک را شکوفه زده و از یک ربان برای وسط کیک استفاده کنید تا نمایانگر جداکننده صفحات کتاب باشد.

تبیان زنجان

مرحله 6 - به کمک رنگ خوراکی خامه فرم گرفته را به رنگ دلخواه درآورده و روی صفحه کتابتان نوشته یا شکل مورد نظر را کشیده و با گل های خامه ای، ترافل، شکلات و .... تزئین کرده و تا زمان سرو در یخچال نگهداری کنید.

تبیان زنجان

تبیان زنجان


گرد آوری:گروه آشپزی وتغذیه سایت تبیان زنجان
http://www.tebyan-zn.ir/cooking_nutrition.html

آرشیو های مرتبط : کیک , تزئین کیک ,
  
نوشته شده توسط به  عا در تاریخ 90/9/6 ساعت 13:11

عاليه عالي

  
نوشته شده توسط فرزانه  بیات در تاریخ 90/8/9 ساعت 9:10

good

  
نوشته شده توسط محسن  رازقي در تاریخ 90/8/8 ساعت 17:47

به اون وسطش مي گن مغزي شكلات كه توسط دستگاه بعد از پخت و سرد شدن كيك روي نوار نقاله آيسينگ خودكار تزريق داخل كيك ميشه . (جهت اطلاع گفتم). mr30

  

12345
 
6 نفر به اين مطلب راي داده اند
میزان متوسط :4.7 از 5

اين مطلب تا چه ميزان مورد قبول شما واقع شد ؟
 نام و نام خانوادگی : 
آدرس Email :             
کد درون تصویر را وارد نمایید                       
 
 12345 
ضعيفعــالی
ضمن تشکر از توجه شما به این مطلب , نظرات سازنده شما در هر مطلب را صمیمانه ارج نهاده و آنرا به عنوان مرجعی قابل اعتماد جهت پیشرفت و ترقی اطلاع رسانی در فضای گفتمانی مناسب , می دانیم و اميد داريم بتوانيم از حسن نظر شما در راستاي افزايش سطح ارائه محتوا و خدمت رساني بهره گيريم.
نظر شما پس از بررسی توسط بخش محتوا, قابل روئیت برای عموم خواهدبود .
(توجه: تایید نظرات به معنی قبول و یا تایید محتوای آن  از سوی تبیان زنجان نمی باشد )

 
 

41236
© 2004-2009 Tebyan. The content is copyrighted to Tebyan Cultural and Information center and may not be reproduced on other websites.