مسابقه دین و اندیشه خانه قرآن باشگاه کاربران جامعه ورزشی خانواده خوشبخت دنیای کودکان آشپزی و تغذیه موبایل دانش و تکنولوژی مجله سلامت سیاست گردشگری
دنیای عکس و عکاسی اقتصاد زنان ادبیات هــنر سینما و تلویزیون بزرگان و مشاهیر مهدویت سرگرمی دانلود نرم افزار مرکز کتاب پایگاه ها جستجو روابط عمومی مقالات
   
صفحه اصلی وب سایت فید مطالب وب سایت عضویت رایگان در وب سایت جستجو در وب سایت سوالات رایج نقشه وب سایت درباره ما تماس با ما  
حتما ببنید
دقت کردید ؟؟
/archive/photography/0/10/default.html
/archive/Religion_Thoughts/the_infallibles_family/god_messengers/Muhammad_prophet/0/10/default.html
/Voting/public_opinion/default.html
http://news.tebyan-zn.ir/
جدیدترین مطالب این بخش

طرز تهیه پلو مرغ آفریقایی
ابتدا سیر و آویشن را در ظرفی مخلوط کنید و روی سینه مرغ بمالید و در تابه با روغن داغ سرخ کنید تا روی...

انواع بروسکتهای خوشمزه را امتحان کنید!
بروسکت را در همه رستوران های ایتالیایی می بینید و اصلا نمی شود به آن نه گفت ، چرا که ترکیب نان تست ...

ارسال مطالب به دوستان
send to freinds ارسال مطلب برای استفاده سایر دوستان

عنوان مطلب : آموزش تهیه خوراک خرچنگ
 
 برای ارسال این مطلب به دوستتان لطفا منو های زبر را بدقت تکمیل و دکمه ارسال را کلیک نمایید

 
 
 
 
  
دریافت رایگان (کلیک کنید)
ارسال دعوتنامه (کلیک کنید)
بازدید ها :   2476   بازدید   
تاریخ درج مطلب  6/9/1389
تغییر اندازه متن:  افزایش اندازه فونت متن    کاهش اندازه فونت متن
  چاپ این مطلب  

آموزش تهیه خوراک خرچنگ

مواد لازم

نشاسته ذرت: 4 قاشق غذاخوري
آب مرغ: 3 پيمانه
سس سويا: 2 قاشق غذاخوري
زنجبيل تازه رنده شده: 2 قاشق غذاخوري
پوست ليمو رنده شده: 1 قاشق  غذا خوري
سير رنده شده: 2 قاشق غذاخوري
ادويه ماهي: 2 قاشق غذاخوري
نمک و فلفل: به اندازه کافي
آويشن خشک: نصف قاشق چايخوري
خر چنگ: 5-6 عدد
صدف: 5-6 عدد
ميگو: 10 عدد

طرز تهيه

در يک قابلمه بزرگ نشاسه، ذرت، آب مرغ، سس سويا، زنجبيل، پوست ليمو، سير، ادويه ماهي، نمک، فلفل و آويشن را مخلوط کنيد و بگذاريد جوش بيايد. خرچنگ ها را اضافه کرده، 10 دقيقه صبر کنيد; سپس صدف و ميگو را درون ظرف ر يخته پس از 10 دقيقه، غذا را در ظرف مورد نظر بکشيد و روي آن را با جعفري تازه تزئين کنيد. توجه شود که در قابلمه بايد بسته باشد.

منبع:آشپزی
گردآوري:گروه آشپزي سايت تبيان زنجان
http://tebyan-zn.ir/cooking_nutrition.html

آرشیو های مرتبط : خوراک خرچنگ , غذای خارجی ,
  
نوشته شده توسط اعظم  زارع بیدکی در تاریخ 89/9/6 ساعت 23:58

بد نبود

  

12345
 
1 نفر به اين مطلب راي داده اند
میزان متوسط :4.0 از 5

اين مطلب تا چه ميزان مورد قبول شما واقع شد ؟
 نام و نام خانوادگی : 
آدرس Email :             
کد درون تصویر را وارد نمایید                       
 
 12345 
ضعيفعــالی
ضمن تشکر از توجه شما به این مطلب , نظرات سازنده شما در هر مطلب را صمیمانه ارج نهاده و آنرا به عنوان مرجعی قابل اعتماد جهت پیشرفت و ترقی اطلاع رسانی در فضای گفتمانی مناسب , می دانیم و اميد داريم بتوانيم از حسن نظر شما در راستاي افزايش سطح ارائه محتوا و خدمت رساني بهره گيريم.
نظر شما پس از بررسی توسط بخش محتوا, قابل روئیت برای عموم خواهدبود .
(توجه: تایید نظرات به معنی قبول و یا تایید محتوای آن  از سوی تبیان زنجان نمی باشد )

 
 

12613
© 2004-2009 Tebyan. The content is copyrighted to Tebyan Cultural and Information center and may not be reproduced on other websites.