مسابقه دین و اندیشه خانه قرآن باشگاه کاربران جامعه ورزشی خانواده خوشبخت دنیای کودکان آشپزی و تغذیه موبایل دانش و تکنولوژی مجله سلامت سیاست گردشگری
دنیای عکس و عکاسی اقتصاد زنان ادبیات هــنر سینما و تلویزیون بزرگان و مشاهیر مهدویت سرگرمی دانلود نرم افزار مرکز کتاب پایگاه ها جستجو روابط عمومی مقالات
   
صفحه اصلی وب سایت فید مطالب وب سایت عضویت رایگان در وب سایت جستجو در وب سایت سوالات رایج نقشه وب سایت درباره ما تماس با ما  
حتما ببنید
دقت کردید ؟؟
http://news.tebyan-zn.ir/
/ItMatchOnline.html
/archive/photography/0/10/default.html
/News-Article/Help/help_for_using_tebyan/2010/12/27/16865.html
جدیدترین مطالب این بخش

طرزپخت مطبل لبنانی
بادنجان‌ را كباب کنید. پوست آنها را بگیرید و بكوبید یا در مخلوط‌كن بریزید. ارده و آب لیموترش را به ...

کباب موهامورا (غذای لبنانی)
پیاز و جعفری را در غذاساز بریزیزد و ریز کنید. گوشت و ادویه ها را اضافه کنید و به مدت 1 دقیقه یا تا ...

ارسال مطالب به دوستان
send to freinds ارسال مطلب برای استفاده سایر دوستان

عنوان مطلب : آموزش و طرز تهیه خمیر پیتزاایتالیایی
 
 برای ارسال این مطلب به دوستتان لطفا منو های زبر را بدقت تکمیل و دکمه ارسال را کلیک نمایید

 
 
 
 
  
دریافت رایگان (کلیک کنید)
ارسال دعوتنامه (کلیک کنید)
بازدید ها :   2425   بازدید   
تاریخ درج مطلب  25/5/1390
تغییر اندازه متن:  افزایش اندازه فونت متن    کاهش اندازه فونت متن
  چاپ این مطلب  

آموزش و طرز تهیه خمیر پیتزاایتالیایی

واحد آشپزی و تغذیه تبیان زنجان-

مواد لازم:تبیان زنجان

آرد: ۳ و ۱/۲ پیمانه (۵۰۰ گرم)

آب گرم: ۱ و ۱/۲ پیمانه

خمیر مایه (یا اکتیو درای ییست): ۱ قاشق غذاخوری

روغن زیتون بکر: ۱ قاشق غذاخوری

نمک: نوک قاشق

روش تهیه خمیر پیتزا:

۱- آرد رو تو یه کاسه با اندازه مناسب الک کنید و کنار بگذارید.

۲- خمیر مایه رو با آب گرم مخلوط کنید و یه جای نسبتا گرم قرار بدید. حالا منظور از آب گرم چیه: آبی که دماش حدود ۵۰ درجه باشه. حالا از کجا باید فهمید. بهترین راه اینه که از انگشتتون استفاده کنید. اگه سوخت، پس خیلی داغه اگه گرم بود، مناسبه. دقت کنید که اگه اکتیو درای ییست یا همون خمیر مایه که موجودات زنده هستن رو تو آب داغ بریزید، میمیرن طفلکیا. پس حتما آب باید ولرم باشه. بعد که تو آب مخلوط شد، حدود ۵ دقیقه باید تو یه فضای نسبتا گرم باشه. دمای ۴۰ درجه برای نگه داریش بسیار مناسبه. بعضی از مایکروفر ها این ۴۰ درجه رو دارن که دقیقا برای همین کار و ایجاد دمای مناسب برای تخمیر هست. پس میتونید از مایکروفر حالت کانوکشن با دمای ۴۰ درجه سانتیگراد به مدت ۵ دقیقه استفاده کنید.

راستی دقت کنید که اگه خمیر مایه تون مونده باشه، اصلا عمل نمیکنه. اینو از من داشته باشید. این خمیر مایه ها که توی پلاستیک به ما میفروشن، خیلی زود اثرشون از بین میره. بهترین راه اینه که از همین مدلی که من توی عکس دارم، استفاده کنید. همه لوازم قنادی ها و سوپر مارکتهای بزرگ هم ازش دارن. این مدل به این زودی ها خراب نمیشه.

۳- وسط آرد رو گود کنید و خمیر مایه مخلوط با آب، روغن زیتون و نمک رو اضافه کنید.

۴- از کناره ها و اطراف گودال، شروع کنید به مخلوط کردن آرد. از قاشق چوبی یا پلاستیکی استفاده کنید.

۵- بعد از اینکه تمام آرد با مایع مخلوط شد، دست به کار میشید. این دفعه با دست شروع میکنید به ورز دادن. روی یه میز یا سطح کار رو آرد پاشی کنید و خمیر رو روی اون قرار بدید.

۶- به کمک کف دستتون، روی خمیر فشار بیارید و به سمت جلو هولش بدید تا خمیر باز بشه و بعد دوباره ببندید. همین کار رو بارها و بارها تکرار کنید. ورز دادن واقعا مهمه. در تمام مدت سطح کار باید آرد داشته باشه. من دست تنها بودم و نشد از ورز دادنش عکس بگیرم اما مطمئنا توی برنامه های آشپزی دیدید.

۷- کف یه کاسه رو یکم روغن بریزید. اطراف کاسه رو هم خوب چرب کنید. بعد خمیر رو داخلش بگذارید و یکم بچرخونیدش تا تمام اطرافش چرب بشه.

۸- روی خمیر رو یه برش به شکل به اضافه بزنید تا خمیر به راحتی پف کنه. بعد یه پارچه آشپزخونه روش بندازید و باز هم یه جای گرم قرارش بدید. من کنار شوفاژ گذاشتمش. حدود یک ساعت و نیم تا دو ساعت باید خمیر استراحت کنه یا تا زمانی که حجم خمیرتون دو برابر بشه. سرعت این جریان، بستگی داره به قدرت خمیر مایه و دمای محیط.

۹- بعد از اینکه خمیر دو برابر شد، دستتون رو کاملا آردی یا روغنی کنید. هم دستتون هم سطح کارتون. نگید نگفتما چون تو این مرحله خمیر خیلی چسبناکه. اما اگه از آرد استفاده کردید دقت کنید که خمیرتون رو خشک نکنید. بعد خمیر رو بردارید و روی سطح کار بذارید.

۱۰- به ۳ تا قسمت مساوی تقسیمش کنید و بعد هر کدوم رو یکم ورز بدید تا هواهای داخل بافتش خارج بشه.

۱۱- بعد پهنش کنید و توی تابه پیتزا بگذارید. البته قبلش باید کف تابه تون رو با یکم روغن چرب کنید. میتونید هم خمیر رو یکم باز کنید و بعد توی تابه بازش کنید. با این مقدار خمیر، ۳ تا پیتزا به قطر ۳۰ سانتیمتر میتونید درست کنید. (میتونید بعد از اینکه پهنش کردید، چند دقیقه صبر کنید تا بکم خمیر پف کنه.)

۱۲- حالا فر رو روی ۲۰۰ درجه تنظیم کنید و یه کاسه آب هم داخلش بگذارید تا گرم بشه و بخار کنه. بعد تابه های پیتزا رو به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه (بسته به اینکه پیتزاتون به پخت احتیاج داره یا فقط باید پنیرش آب بشه) توی فر بگدارید تا پخت اولیه خمیر انجام بشه.

دیگه از اینجا به بعدش میتونید هرنوع پیتزایی که دوست داشتید با این خمیر عالی تهیه کنید.

من خودم ۲/۳ این خمیر رو درست کردم. یعنی دوتا پیتزا. یکیش پیتزای محبوبم یعنی مارگاریتا بود اون یکی ام به پیتزای فوق العاده با بادمجان. زود زود روش درست کردن این دوتا پیتزا رو هم میذارم.


گرد آوری:گروه آشپزی وتغذیه سایت تبیان زنجان
http://www.tebyan-zn.ir/cooking_nutrition.html

آرشیو های مرتبط : خمیر پیتزا , غذای ایتالیایی ,
  

12345
 
0 نفر به اين مطلب راي داده اند
میزان متوسط :0.0 از 5

اين مطلب تا چه ميزان مورد قبول شما واقع شد ؟
 نام و نام خانوادگی : 
آدرس Email :             
کد درون تصویر را وارد نمایید                       
 
 12345 
ضعيفعــالی
ضمن تشکر از توجه شما به این مطلب , نظرات سازنده شما در هر مطلب را صمیمانه ارج نهاده و آنرا به عنوان مرجعی قابل اعتماد جهت پیشرفت و ترقی اطلاع رسانی در فضای گفتمانی مناسب , می دانیم و اميد داريم بتوانيم از حسن نظر شما در راستاي افزايش سطح ارائه محتوا و خدمت رساني بهره گيريم.
نظر شما پس از بررسی توسط بخش محتوا, قابل روئیت برای عموم خواهدبود .
(توجه: تایید نظرات به معنی قبول و یا تایید محتوای آن  از سوی تبیان زنجان نمی باشد )

 
 

37056
© 2004-2009 Tebyan. The content is copyrighted to Tebyan Cultural and Information center and may not be reproduced on other websites.