مسابقه دین و اندیشه خانه قرآن باشگاه کاربران جامعه ورزشی خانواده خوشبخت دنیای کودکان آشپزی و تغذیه موبایل دانش و تکنولوژی مجله سلامت سیاست گردشگری
دنیای عکس و عکاسی اقتصاد زنان ادبیات هــنر سینما و تلویزیون بزرگان و مشاهیر مهدویت سرگرمی دانلود نرم افزار مرکز کتاب پایگاه ها جستجو روابط عمومی مقالات
   
صفحه اصلی وب سایت فید مطالب وب سایت عضویت رایگان در وب سایت جستجو در وب سایت سوالات رایج نقشه وب سایت درباره ما تماس با ما  
حتما ببنید
دقت کردید ؟؟
/photo-gallery/archive/17/135/276/0/30/default.html
/News-Article/News_agency/public_relation_tebyan/2012/1/11/48585.html
/archive/photography/0/10/default.html
/ItMatchOnline.html
جدیدترین مطالب این بخش

طرز تهیه گشنیز ماهی
ماهی‌ها را به صورت مکعبی خرد کرده، ادویه‌ها، روغن زیتون و سیر خرد شده را به آن افزوده و به مدت پنج ...

طرز تهیه ماهی مالاتا
در ابتدا ماهی را پاك می كنیم و می شوییم. سپس به مام قسمتهای آن نمك و فلفل می زنیم و در فر یا روی آت...

ارسال مطالب به دوستان
send to freinds ارسال مطلب برای استفاده سایر دوستان

عنوان مطلب : طرز تهیه غذای ماهی بخار پز
 
 برای ارسال این مطلب به دوستتان لطفا منو های زبر را بدقت تکمیل و دکمه ارسال را کلیک نمایید

 
 
 
 
  
دریافت رایگان (کلیک کنید)
ارسال دعوتنامه (کلیک کنید)
بازدید ها :   2349   بازدید   
تاریخ درج مطلب  23/1/1390
تغییر اندازه متن:  افزایش اندازه فونت متن    کاهش اندازه فونت متن
  چاپ این مطلب  

طرز تهیه غذای ماهی بخار پز

واحد آشپزی و تغذیه تبیان زنجان-

مواد لازم :

فیله ماهی = ۱۵۰ گرم

پیاز کوچک = ۲ عدد

یک عدد لیمو

 نصف فلفل دلمه رنگی

 ۱۰۰ گرم خیار شور

  ۱۰۰ گرم سبزی خوردن

 گوجه فرنگی 

۱۰۰ گرم قارچ

پودر پیاز و نمک و زعفران و در صورت تمایل فلفل

تبیان زنجان

طرز تهیه :

ماهی را بعد از خشک کردن با دستمال در یک ظرف با یکی از پیاز ها که خلال باریک شده و نصف لیمو و کمی پودر پیاز و در صورت تمایل مقدار بسیار کمی پودر سیر به مدت یک ساعت با در بسته نگه می داریم .

سپس پیاز دوم را در یک ظرف چدنی یا تفلون خرد کرده و ماهی را از طرفی که پوست دارد روی آان قرار می دهیم سپس کمی نمک و پودر پیاز و کمی زعفران در صورت تمایل فلفل ترجیحاً سیاه روی ان می پاشیم و در ظرف را گذاشته و با حرارت بسیار کم به حال خود می گذاریم تا رنگ پیازها تغییر کند و ماهی بپزد . سپس نصف دیگر لیمو را روی ماهی می ریزیم و قارچ ها را کنار ظرف گذاشته و دوباره در ظرف را می گذاریم تا قارچ ها کمی نرم شوند .

در اخر ماهی و قارچ را در بشقاب می کشیم و با سبزیجات تازه و خوش رنگ و کم کالری تزیین می کنیم .


 

آشپز آنلاین/گرد آوری:گروه آشپزی وتغذیه سایت تبیان زنجان

http://www.tebyan-zn.ir/cooking_nutrition.html

آرشیو های مرتبط : ماهی بخار پز , غذاهای دریایی ,
  

12345
 
0 نفر به اين مطلب راي داده اند
میزان متوسط :0.0 از 5

اين مطلب تا چه ميزان مورد قبول شما واقع شد ؟
 نام و نام خانوادگی : 
آدرس Email :             
کد درون تصویر را وارد نمایید                       
 
 12345 
ضعيفعــالی
ضمن تشکر از توجه شما به این مطلب , نظرات سازنده شما در هر مطلب را صمیمانه ارج نهاده و آنرا به عنوان مرجعی قابل اعتماد جهت پیشرفت و ترقی اطلاع رسانی در فضای گفتمانی مناسب , می دانیم و اميد داريم بتوانيم از حسن نظر شما در راستاي افزايش سطح ارائه محتوا و خدمت رساني بهره گيريم.
نظر شما پس از بررسی توسط بخش محتوا, قابل روئیت برای عموم خواهدبود .
(توجه: تایید نظرات به معنی قبول و یا تایید محتوای آن  از سوی تبیان زنجان نمی باشد )

 
 

21722
© 2004-2009 Tebyan. The content is copyrighted to Tebyan Cultural and Information center and may not be reproduced on other websites.