مسابقه دین و اندیشه خانه قرآن باشگاه کاربران جامعه ورزشی خانواده خوشبخت دنیای کودکان آشپزی و تغذیه موبایل دانش و تکنولوژی مجله سلامت سیاست گردشگری
دنیای عکس و عکاسی اقتصاد زنان ادبیات هــنر سینما و تلویزیون بزرگان و مشاهیر مهدویت سرگرمی دانلود نرم افزار مرکز کتاب پایگاه ها جستجو روابط عمومی مقالات
     
صفحه اصلی وب سایت فید مطالب وب سایت عضویت رایگان در وب سایت جستجو در وب سایت سوالات رایج نقشه وب سایت درباره ما تماس با ما  

حتما ببینید
امر به معروف و نهی از منکر
عکس و عکاسی مقالات
آپدیت روزانه ESET NOD 32 username password
لینکستان تبیان زنجان معرف وب سایت شما
احادیث حضرت محمد
طبقه بندی موضوعی مطالب
فعال ترین اعضا این ماه
فعالان ثبت مطلب این ماه
ارسال دعوتنامه

آیا مایلید دوستان خود را نیز دعوت به مشاهده محتوای بروز این وب سایت کنید ؟
آیا میدانید با ارسال هر دعوت نامه 5 امتیاز( به همراه 15 امتیاز رزرو) به مجموع امتیازات شما افزوده میشود ؟

 
دریافت رایگان مطالب
آیا میدانید میتوانید مقالات وب سایت را با استفاده از قدرت گوگل و بصورت روزانه در ایمیل خود دریافت و مطالعه کنید ؟؟
بیش از صد ها عنوان مطلب خواندنی را روزانه به همین راحتی و هر زمان که مایلید مطالعه کنید !
عضویت رایگان دریافت مقالات در ایمیل

برای مشاهده توضیحات بیشتر اشاره گر ماوس خود را روی هر عنوان نگه دارید . بخش مطالب روزانه اعضاء سرویس دیگری از خدمات وب سایت به اعضا میباشد که شما را قادر می سازد  مطالب و علاقه مندی های خود را در وب سایت درج نمایید .

این امکان زمینه حضور جدی شما را در دنیای مجازی اینترنت فراهم آورده و ضمن انتشار محتوای شما بنام خودتان ,  با کمک سرویس معرفی به موتور های جستجو , آنرا در  صدر جستجو ها و معرض دید هزاران کاربر روزانه  اینترنت و وب سایت قرار  دهد و کمک می کند  براحتی در جمع کاربران فعال خانواده ما قرار بگیرید .

توجه : نوشته  و مطالب این بخش دارای هویت شخصی از سوی کاربران ( ساختار وب لاگ) بوده و مسئولیت آن به عهده کاربر می باشد .
قوانین ارسال مطلب را ببینید تبیان زنجان با تایید نمایش مطالب ارسالی کاربران آنرا تایید محتوایی و قابل استناد نمی کند . مديران محتوا تنها حق اصلاح يا حذف مطالب نامربوط ( دارای مشکل فنی نمایش و ناقض قوانین ارسال مطلب هر بخش ) را دارند.

 
نوشته شده توسط farzane58 با 2407 نوشته تا این لحظه
تعداد بازدید تا این لحظه : 59
     درج شده در 1231 روز و 9 ساعت و 38 دقیقه قبل
    
مطالعات در 10 سال اخير نشان دادند: آرتروز روماتيسمي در بين زنان از 4/36 مورد در هر 100 هزار نفر به 54 مورد در هر 100 هزار نفر در سال 2005 افزايش يافته است. بنابراين محققان بر آن شدند تا به دنبال دليل و درمان مناسب براي آن باشند.

 

به گزارش سرويس بهداشت و درمان خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) واحد علوم پزشکي ايران، طبق اين گزارش، آرتروز روماتيسمي يک بيماري التهابي است که همه سيستم‌هاي بدن را تحت تاثير قرار مي دهد. اين بيماري موجب درد، عرق کردن، آبريزش بيني و از دست دادن تحرک در مفاصل مي‌شود.

 

براساس اين گزارش، محققان با مطالعه روي اين بيماري دريافتند: نوشيدن چاي اين بيماري را در زنان يائسه افزايش مي‌دهد.


 

 

بر اين اساس، محققان مطالعه‌اي روي 76 هزار زن 50 تا 79 ساله به انجام رساندند و دريافتند: نوشيدن چاي در هر مقدار احتمال توسعه آرتروز روماتيسمي را تا 40 درصد افزايش مي‌دهد و اين در حالي است که زماني که بيش از 4 فنجان در روز چاي مصرف مي‌کنند، اين خطر را تا 70 درصد افزايش مي‌دهند.

 

همچنين مشخص شد: قهوه هيچ تاثير خاصي در اين افراد در خصوص توسعه آرتروز ندارد.

 

در اين رابطه محققان اظهار داشتند: تحقيق در خصوص نوع چاي و روش تهيه آن به اجرا نرسيده و احتمال دارد، اين عوامل نيز در بروز آرتروز موثر باشند که نياز به مطالعات بيشتري در اين زمينه است.
..

باز منتشر شده توسط farzane58 در وب سایت تبیان مرکز زنجان
پیگیری نوشته های کاربر مطالب این کاربر را پیگیری کنید (بزودی)


نوشته شده توسط farzane58 با 2407 نوشته تا این لحظه
تعداد بازدید تا این لحظه : 56
     درج شده در 1231 روز و 9 ساعت و 39 دقیقه قبل
    
پژوهشگران علوم تغذیه می گویند نتایج تحقیقات آنان نشانمصرف سیر در کنار داروهای رایج، می تواند موجب کاهش فشار خون بالا شود.
 

به گزارش خبرنگار سایت پزشکان بدون مرز  ،  یک گروه بین المللی از پژوهشگران به سرپرستی دانشمندان دانشگاه آدلاید در استرالیا دریافته اند عصاره سیر می تواند به درمان فشار خون بالا کمک کند.

به گفته آنها، سیر خام یا پخته و یا پودر سیر به اندازه عصاره سیر کهنه در درمان فشار خون موثر نیست.
محققان در یک آزمایش ۱۲ هفته ای بر روی ۵۰ نفر دریافتند، افراد مبتلا به فشار خون بیشینه ۱۴ که از کپسول های عصاره سیر کهنه استفاده می کردند، فشار خونشان نسبت به گروه شاهد که دارو نما استفاده می کردند، بطور میانگین ۲/۱۰ میلی متر جیوه کاهش یافت.
این کاهش از نظر بالینی چشمگیر است، چرا که کاهش فشار خون سیستولیک تا ۵ میلیمتر جیوه، خطر بیماری قلبی و عروقی را ۸ تا ۲۰ درصد کاهش می دهد.



سیر اثر ضد افزایش فشار خون دارد؛ چرا که تولید مواد شیمیایی خاصی موسوم به اکسید نیتریک و سولفید هیدروژن را که به رگهای خونی کمک می کنند، ترغیب می کند.
پر فشاری خون عامل خطر مهمی برای بیماری قلبی و عروقی است.
این تحقیق نشان می دهد که ظرفیت زیادی برای کشف کاربردهای سیر به عنوان یک گزینه درمانی موثر برای افراد مبتلا به فشار خون بالا وجود دارد.

 

نتایج این تحقیقات در نشریه Maturitas منتشر شده است.

باز منتشر شده توسط farzane58 در وب سایت تبیان مرکز زنجان
پیگیری نوشته های کاربر مطالب این کاربر را پیگیری کنید (بزودی)


نوشته شده توسط farzane58 با 2407 نوشته تا این لحظه
تعداد بازدید تا این لحظه : 72
     درج شده در 1231 روز و 9 ساعت و 39 دقیقه قبل
    

تزئین غذا ها و انواع سالاد با زیتون زیبایی خاصی را به میز غذا می دهد و این ماده غذایی بسیار مفید است ، ولی لازم است نکته مهمی را در این باره بدانیم.
 
این زیتون در کشور اسپانیا و ایتالیا به دست می آید و در کشورهای دیگر به علت شرایط خاص آب ، هوا و خاک فقط زیتون سبز پروش پیدا میکند.
به علت زیبایی که زیتون سیاه دارد ، قیمت آن بیشتر از زیتون سبز است . بنابر این زیتون از کشورهای فوق وارد ایران نمیشود.

 

و وارد کنندگان به علت قیمت تمتم شده بالا ، تمایلی به واردات این محصول ندارند.



در عوض روشی وجود دارد که زیتون سبز را به صورت سیاه رنگ در می آورد. این عمل معمولا با استفاده از سولفات آهن صورت میپذیرد.

 

این ماده سمی میباشد و این روش فرآوری مناسب نیست.
ترکیه یکی از کشورهایی است که به این روش زیتون سیاه را تولید میکند.
برای حفظ سلامتی خود و خانواده از خرید و مصرف زیتون سیاه در هر نوع بسته بندی جداً خودداری نمایید.

باز منتشر شده توسط farzane58 در وب سایت تبیان مرکز زنجان
پیگیری نوشته های کاربر مطالب این کاربر را پیگیری کنید (بزودی)


نوشته شده توسط farzane58 با 2407 نوشته تا این لحظه
تعداد بازدید تا این لحظه : 45
     درج شده در 1231 روز و 9 ساعت و 40 دقیقه قبل
    
يافته‌هاي يک پژوهش نشان مي‌دهد که عصاره تام «مو سير» داراي اثرات ضد قارچي مي‌باشد.


 

به گزارش سرويس پژوهشي ايسنا منطقه علوم پزشکي تهران، اين مطالعه تجربي با هدف تعيين اثرات ضد قارچي موسير در برابر گونه‌هاي مختلف قارچي توسط روح الله فاتح، کارشناس ارشد انگل شناسي و قارچ‌شناسي دانشگاه علوم پزشکي ايران، انجام شده است.

در اين پژوهش، اثرات ضد قارچي عصاره‌هاي الکلي و آبي موسير ايراني پس از استخراج مورد آزمايش قرار گرفت.

نتايج اين پژوهش نشان مي دهد مي‌توان اميدوار بود که در آينده با جايگزيني اين عصاره به جاي داروهاي ضد قارچي شيميايي که همواره داراي اثرات جانبي زيادي بوده‌اند، بتوان عفونت‌هاي قارچي را درمان كرد.

اين مطالعه در مجله دانشگاه علوم پزشکي قم به چاپ رسيده است.


باز منتشر شده توسط farzane58 در وب سایت تبیان مرکز زنجان
پیگیری نوشته های کاربر مطالب این کاربر را پیگیری کنید (بزودی)


نوشته شده توسط farzane58 با 2407 نوشته تا این لحظه
تعداد بازدید تا این لحظه : 51
     درج شده در 1231 روز و 9 ساعت و 41 دقیقه قبل
    
یک ضرب المثل قدیمی می گوید عقل سالم در بدن سالم است و اکنون پژوهش گران به این نتیجه رسیده اند که برای داشتن قلبی برخوردار از سلامت (اگر اهمیت عقل را در بدن در کنار قلب به طور برابر قرار دهیم)، باید به سراغ برنج رفت. آن هم برنجی که بخش اعظم پوست خارجی آن گرفته شده باشد. چنین برنجی می تواند به جلوگیری از حمله های قلبی افراد کمک کند.
پژوهش گران می گویند شناسائی اجزای تشکیل دهنده برنج است که آنان را به این نتیجه گیری رسانده است.

کسانی که از حمله قلبی نگران هستند، توصیه های مختلفی را درباره این که چه باید بخورند، دریافت می کنند.

به آنان گفته می شود که کمتر چربی بخور، بیشتر میوه بخور یا بیشتر از سبزیجات در غذایت استفاده کن.

 

اما پژوهش های جدید نشان می دهد که مهمترین چیزی که آنان برای سلامت قلب خود می توانند بکنند، خیلی ساده است. بیشتر برنج بخورند.

مشکل است بتوان نیاز به خوردن برنج را کاملاً درک کرد هر چند که برنج، بخش اعظمی از هر یک از وعده های غذائی بیشتر مردم جهان را تشکیل می دهد. اما یک پژوهش گر ژاپنی «Satoru Eguchi» ساتو رو ایگوچی می گوید در ژاپن برنج محبوبیت خود را در برابر سایر رژیم های غذائی غرب از دست داده است. وی می گوید مردم ژاپن در ۵۰ سال گذشته بیشتر به سوی رژیم غذائی غرب روی آورده اند.

به گفته ایگو چی، ژاپنی ها در مقایسه با ۵۰ سال پیش، ۵۰ درصد کمتر برنج مصرف می کنند و این گرایش، برخی از پزشکان ژاپنی را نگران کرده است.

 

آنان به رژیم سنتی ای باور دارند که پایه اش به طور گسترده بر مصرف ماهی و مصرف مقدار زیادی برنج است و می گویند اینها سالم تر از غذاهائی است که چربی زیاد دارند.

 

در همین حال رژیم غذائی ژاپنی که از پروتئین زیادی برخوردار است، نیز جای گسترده ای را برای خود باز کرده است.

 

ترکیبی شگفت آور در یک کاسه برنج


مطالعات اخیر نشان داده است که مصرف ماهی برای سلامت قلب تا چه اندازه ارزش دارد. اما هیچ پژوهش مشابه ای درباره منافع خوردن برنج وجود ندارد. هر چند که وجود مقدار زیادی سبوس و برخی از ویتامین ها نیز در برنج قطعی است.

 

ساتو رو ایگوچی و همکارانش به این نتیجه رسیده اند که حتی چیزهای قابل ملاحظه بیشتری در برنج وجود دارد.

چیزی که آنان کشف کرده اند آن است که اجزای تشکیل دهنده برنج می تواند مانع از حمله قلبی شود.

 

ساتو رو ایگوچی می گوید هر چند که داروهائی برای جلوگیری از حمله قلبی وجود دارد اما شما می توانید با خوردن برنج نیز به همان نتیجه برسید.

 

با این همه باید توجه کرد که تمام انواع برنج ها دارای چنین خصوصیت مهمی نیستند. در واقع باور بر این است که برنج قهوه ای سالم ترین دانه هاست.

 

پژوهش گران می گویند برنج، جلوی هورمونی را که می تواند باعث تنگ شدن رگ ها شده و نمک اضافی را در خون روی هم انباشته کند، می گیرد.

 

پژوهشگر ژاپنی بر این باور است که در واقع بخش بیشتری از مواد غذائی هضم نمی شود و می گوید تصادفاً پوست برنج قهوه ای بسیار سخت است. وی می افزاید ما در واقع نمی توانیم تمام غذائی را که می خوریم، هضم کنیم و برای این که پوست قهوه ای رنگ برنج به اندازه کافی برای هضم نرم بشود، لازم است شما برنج را در مدت طولانی تری بپزید. وقتی برنج را برای حدود ۴۵ دقیقه در آب می جوشانید، آن به این معناست که برنج بتواند به اندازه کافی برای خوردن نرم شود.

در برابر برنج سفید، وقت کمتری برای پختن لازم دارد.

 

با این همه ساتو رو ایگوچی می گوید گزینه سومی نیز وجود دارد.

 

این که می توان پوست برنج را تا حدی گرفت. در ژاپن این طریقه را «هی گامای» می نامند. روشی که نزد گروهی از ژاپنی ها جای خود را باز کرده است زیرا از نظر سلامتی منافعی در آن مشاهده کرده اند.

 

 

اکنون با توجه به تحقیقات این پژوهش گر ژاپنی، این پنداشت ها جنبه علمی و قطعی به خود گرفته است. وی می گوید روش درست کردن برنج به گونه «هی گامای» اصلاً مشکل نیست. تنها کاری که باید کرد آن است که پوست برنج را قبل از آن که کاملاً سفید نشده است، صیقل نداد. این تکنیکی است که می تواند توسط تولید کنندگان برنج در سراسر جهان انجام شود. ساتو رو ایگوچی و همکارانش در صددند تا برای آنان که به مصرف این نوع برنج علاقه ای ندارند، یا مایل نیستند از برنج قهوه ای یا سفید متداول مصرف کنند، داروئی طبیعی از اجزای موجود در برنج تهیه کنند.

 

ایگوچی نتیجه پژوهش های خود را در این زمینه در اجلاس سالانه انجمن آمریکائی متخصصین علم کالبد شکافی به دانشمندان و پزشک ها ارائه کرده است.
.

باز منتشر شده توسط farzane58 در وب سایت تبیان مرکز زنجان
پیگیری نوشته های کاربر مطالب این کاربر را پیگیری کنید (بزودی)


نوشته شده توسط farzane58 با 2407 نوشته تا این لحظه
تعداد بازدید تا این لحظه : 60
     درج شده در 1231 روز و 9 ساعت و 42 دقیقه قبل
    
نتايج تحقيقات نشان داد: عصاره آبي «خارمريم» در مدل حيواني در پيشگيري از افسردگي موثر است.

به گزارش سرويس پژوهشي ايسنا منطقه علوم پزشکي تهران، افسردگي يکي از بيماري هاي شايع رواني است که درمان هاي گوناگون براي آن وجود دارد.

خارمريم گياهي است که داراي اثرات فارماکولوژيک مختلف مانند آنتي اکسيدان، ضدالتهاب و ضدسرطان است.

بر مبناي برخي گزارش ها «سيلي مارين» (ماده موثره اصلي موجود در خار مريم) غلظت بعضي نوروترانسميترها را در مغز افزايش مي دهد.
اين مطالعه با هدف بررسي اثر ضدافسردگي عصاره آبي و اتانولي دانه خارمريم توسط غلامرضا کريمي، دانشيار گروه فارماکودينامي و سم شناسي مرکز تحقيقات علوم دارويي و دانشکده داروسازي دانشگاه علوم پزشکي مشهد طراحي و اجرا شد.


در اين تحقيق با استفاده از آزمون شناي اجباري اصلاح شده، اثرات ضدافسردگي عصاره هاي اتانولي (0.24، 0.42 و 0.6 گرم بر کيلوگرم) و آبي (0.72، 1.

26 و 1.80 گرم بر کيلوگرم) در موش سوري بررسي شد.


يافته هاي تحقيق حاکي از آن است که عصاره اتانولي تاثيري در افزايش زمان بي حرکتي ندارد، اما عصاره آبي زمان بي حرکتي را در موش سوري افزايش داد.

خلاصه اين پژوهش در فصلنامه گياهان دارويي به چاپ رسيده است.

باز منتشر شده توسط farzane58 در وب سایت تبیان مرکز زنجان
پیگیری نوشته های کاربر مطالب این کاربر را پیگیری کنید (بزودی)


نوشته شده توسط farzane58 با 2407 نوشته تا این لحظه
تعداد بازدید تا این لحظه : 49
     درج شده در 1231 روز و 9 ساعت و 43 دقیقه قبل
    

جام جم آنلاين: زياده روي در مصرف شكلات‌هاي كاكائويي و غيركاكائويي منجر به بي‌قراري و بي‌نظمي ‌در ضربان قلب مي‌شود.

كارشناس مسوول بهداشت و تغذيه استان يزد در گفتگو با ايسنا با اشاره به نقش مصرف شكلات بر سلامت افراد گفت: شكلات‌ها به 2 دسته كاكائويي و غيركاكائويي تقسيم مي‌شوند.

شكلات‌هاي غيركاكائويي از تركيب قند، شكر و گلوكز تهيه مي‌شوند و از آنجايي كه مقدار قندهاي ساده بايد 10 تا 15 درصد انرژي روزانه را رفع كند، مصرف اين شكلات‌ها مقدار انرژي روزانه را به‌عنوان قند ساده تامين مي‌كند.
يوسف نقيايي با بيان اين‌كه مقدار مصرف شكلات به مقدار قند ساده روزانه بستگي دارد، افزود: چنانچه مصرف اين نوع شكلات‌ها بيش از اندازه باشد موجب بروز بيماري‌هاي ديابت، قلبي و عروقي مي‌شود.


باز منتشر شده توسط farzane58 در وب سایت تبیان مرکز زنجان
پیگیری نوشته های کاربر مطالب این کاربر را پیگیری کنید (بزودی)


نوشته شده توسط farzane58 با 2407 نوشته تا این لحظه
تعداد بازدید تا این لحظه : 63
     درج شده در 1231 روز و 9 ساعت و 43 دقیقه قبل
    

گياه زرشک براي برطرف کردن بيماري هاي کبدي مفيد است.- تقويت کننده قلب و کبد مي باشد.- زرشک قابض است و مصرف آن براي درمان بواسير خوني مفيد و صفرابر مي باشد.- براي برطرف کردن ناراحتي هاي دهان دم کرده زرشک راغرغره کنيد.از ريشه و پوست ساقه زرشک نيز استفاده هاي زيادي مي شود از جمله خواص آن مي توان به موارد زير اشاره کرد:۱ - صفرابر و مسهل است.



۲ - کبد را پاک و تقويت مي کند.۳ - اعمال دستگاه گوارش را منظم و سوءهاضمه را از بين مي برد.۴ - بي اشتهايي را برطرف مي کند.۵ - براي درمان يبوست مفيد است و به درمان زردي و يرقان کمک مي کند.۶ - مصرف آن براي افرادي که به نقرس و روماتيسم مبتلا هستند توصيه مي شود.۷ - مبتلايان به ورم طحال نيز مي توانند از اين گياه کمک بگيرند.۸ - ريشه و ساقه زرشک براي درمان واريس مفيد است.۹ - سوزش ادرار را برطرف مي کند.۱۰ - فشار خون را پايين مي آورد


باز منتشر شده توسط farzane58 در وب سایت تبیان مرکز زنجان
پیگیری نوشته های کاربر مطالب این کاربر را پیگیری کنید (بزودی)


نوشته شده توسط farzane58 با 2407 نوشته تا این لحظه
تعداد بازدید تا این لحظه : 47
     درج شده در 1231 روز و 9 ساعت و 44 دقیقه قبل
    

بر اساس تحقيقات اخير، كودكان با بهره هوشي بالا در آينده گياهخوار مي شوند.
به گزارش باشگاه سلامت نیوز به نقل از خبرگزاري فرانسه، اين تحقيق كه در مجله برتيش مديكال به چاپ رسيده است، اعلام مي كند كودكاني كه بهره هوشي آنان 110 است، دو برابر و نيم از ديگران در آينده گياهخوار مي شوند.
بر اساس اين گزارش، همچنين اين تحقيق بر روي هشت هزار زن و مرد با بهره هوشي متفاوت انجام شد كه اكثر گياهخواران را  زنان با طبقه اجتماعي و مدرك تحصيلي بالا تشكيل مي دادند.
يادآور مي شود، نتايج اين آزمايش نشان داد بهره هوشي بالا با درصد كمتر بيماري هاي قلبي مرتبط است


باز منتشر شده توسط farzane58 در وب سایت تبیان مرکز زنجان
پیگیری نوشته های کاربر مطالب این کاربر را پیگیری کنید (بزودی)


نوشته شده توسط farzane58 با 2407 نوشته تا این لحظه
تعداد بازدید تا این لحظه : 153
     درج شده در 1273 روز و 20 ساعت و 59 دقیقه قبل
    

‌اگرچه امروزه گوشت شترمرغ در فهرست غذاي رستوران‌هاي معتبر و سوپرماركت‌هاي زنجيره‌اي وجود دارد؛ اما با اين حال بيشتر مصرف‌كنندگان با ويژگي‌هاي اين گوشت آشنا نيستند.اين گوشت به دليل توليد كم، بسيار گران قيمت است ولي در مقايسه با گوشت گاو و مرغ از مزاياي بيشتري برخوردار است.

در واقع شترمرغ بزرگ‌ترين پرنده‌اي است كه در شرايط مناسب تا بيش از 30 سال قدرت توليد مثل دارد و مي‌تواند به آساني با شرايط گوناگون اقليمي سازگار شود و بسرعت به رشد وزني مطلوب برسد.

خواص گوشت شترمرغ

گوشت شترمرغ مانند گوشت گاو به رنگ قرمز بوده ولي تقريبا خصوصيات گوشت مرغ را داراست. ميزان چربي، كالري و كلسترول آن كم و غني از ويتامين‌هاي ب1، ب2 ،A ،C و منيزيم و روي است. ران و سينه بخش‌هاي اصلي گوشت شترمرغ را تشكيل مي‌دهد. از يك شترمرغ 12 ماهه با وزن 100 كيلوگرم، لاشه‌اي با وزن 60 كيلوگرم به دست مي‌آيد كه 21‌ كيلوگرم گوشت درجه يك، 14 كيلوگرم گوشت درجه دو و مابقي استخوان و چربي خواهد‌بود.

مهم‌ترين مزيت بهداشتي گوشت شترمرغ آن است كه در مقايسه با گوشت گاو هيچگونه بيماري انگلي را به انسان منتقل نمي‌كند. كم بودن چربي بين ماهيچه‌اي گوشت شترمرغ يكي از خواص مهم آن به شمار مي‌رود لذا مصرف متعادل آن براي افرادي كه به دنبال كاهش وزن هستند يا از بيماري قلبي عروقي رنج مي‌برند مفيد است.

البته گوشت شترمرغ كمي خشك است و اين خشكي زماني بيشتر آشكار مي‌شود كه گوشت براي مدت‌زمان طولاني پخته شده باشد. سال‌ها گوشت شترمرغ را به عنوان گوشت فاقد كلسترول مي‌شناختند اما طبق تحقيقات جديد ميزان كلسترول موجود در اين گوشت را مي‌توان با گوشت بوقلمون و گاو مقايسه كرد. اين گوشت به دليل دارا بودن اسيد چرب و غيراشباع امگا 3 تاثير مفيدي در جلوگيري از لخته شدن خون و افسردگي دارد.

كم بودن ميزان سديم در گوشت شترمرغ در مقايسه با گوشت گاو و مرغ يكي از مزاياي ديگر اين گوشت است بنابراين مصرف متعادل آن براي افرادي كه نياز به مصرف غذاهاي كم‌نمك دارند توصيه مي‌شود. همچنين گوشت شترمرغ، آهن مناسبي را براي افراد كم خون و زنان باردار فراهم مي‌كند.

ميزان آهن اين گوشت تقريبا به اندازه گوشت گاو و بسيار بيشتر از گوشت مرغ است. گوشت شترمرغ با عالي‌ترين نوع گوشت گوساله يعني فيله قابل مقايسه است و اغلب به صورت كبابي و استيك استفاده مي‌شود. در اين روش طبخ، بايد گوشت را در درجه حرارت ملايم قهوه‌اي كرد.

خواص تخم شترمرغ

شترمرغ از 2 سالگي تا 30 سال تخمگذاري مي‌كند و در سال 40 تا 70 عدد تخم مي‌گذارد. هرعدد تخم از 1 تا 2 كيلوگرم وزن دارد و سر و ته آن به سختي قابل تشخيص است.

پوسته آن بسيار ضخيم بوده لذا شكستن آن به آساني شكستن تخم‌مرغ نيست. مزه و درصد ميزان چربي و پروتئين آن مانند تخم‌مرغ است و به همان روش‌ها پخت و پز مي‌شود. عسلي شدن تخم شترمرغ حدودا 45 دقيقه و سفت شدن آن دوبرابر اين زمان طول مي‌كشد


باز منتشر شده توسط farzane58 در وب سایت تبیان مرکز زنجان
پیگیری نوشته های کاربر مطالب این کاربر را پیگیری کنید (بزودی)



توجه : مدیریت وب سایت در صورت دریافت مجوز قانونی از سوی مراجع ذیصلاح نسبت تغییر در محتوای  ارسالی کاربران و یا مراحل قانونی اعلام شده اقدام خواهد نمود.
تبیان زنجان با تایید نمایش مطالب ارسالی کاربران آنرا تایید محتوایی و قابل استناد نمی کند . مديران محتوا تنها حق اصلاح يا حذف مطالب نامربوط ( دارای مشکل فنی نمایش و ناقض قوانین ارسال مطلب هر بخش ) را دارند.
© 2004- Tebyan. The content is copyrighted to Tebyan Cultural and Information center and may not be reproduced on other websites.