مسابقه دین و اندیشه خانه قرآن باشگاه کاربران جامعه ورزشی خانواده خوشبخت دنیای کودکان آشپزی و تغذیه موبایل دانش و تکنولوژی مجله سلامت سیاست گردشگری
دنیای عکس و عکاسی اقتصاد زنان ادبیات هــنر سینما و تلویزیون بزرگان و مشاهیر مهدویت سرگرمی دانلود نرم افزار مرکز کتاب پایگاه ها جستجو روابط عمومی مقالات
     
صفحه اصلی وب سایت فید مطالب وب سایت عضویت رایگان در وب سایت جستجو در وب سایت سوالات رایج نقشه وب سایت درباره ما تماس با ما  

حتما ببینید
لینکستان وب سایت های مفید
بیانات حضرت آیت الله خامنه ای مدظله
عکس و عکاسی مقالات
امر به معروف و نهی از منکر
لینکستان تبیان زنجان معرف وب سایت شما
احادیث حضرت محمد
طبقه بندی موضوعی مطالب
فعال ترین اعضا این ماه
ارسال دعوتنامه


آیا مایلید دوستان خود را نیز دعوت به مشاهده محتوای بروز این وب سایت کنید ؟
آیا میدانید با ارسال هر دعوت نامه 5 امتیاز( به همراه 15 امتیاز رزرو) به مجموع امتیازات شما افزوده میشود ؟



 

دریافت رایگان مطالب
آیا میدانید میتوانید مقالات وب سایت را با استفاده از قدرت گوگل و بصورت روزانه در ایمیل خود دریافت و مطالعه کنید ؟؟
بیش از صد ها عنوان مطلب خواندنی را روزانه به همین راحتی و هر زمان که مایلید مطالعه کنید !
عضویت رایگان دریافت مقالات در ایمیل

برای مشاهده توضیحات بیشتر اشاره گر ماوس خود را روی هر عنوان نگه دارید . بخش مطالب روزانه اعضاء سرویس دیگری از خدمات وب سایت به اعضا میباشد که شما را قادر می سازد  مطالب و علاقه مندی های خود را در وب سایت درج نمایید .

این امکان زمینه حضور جدی شما را در دنیای مجازی اینترنت فراهم آورده و ضمن انتشار محتوای شما بنام خودتان ,  با کمک سرویس معرفی به موتور های جستجو , آنرا در  صدر جستجو ها و معرض دید هزاران کاربر روزانه  اینترنت و وب سایت قرار  دهد و کمک می کند  براحتی در جمع کاربران فعال خانواده ما قرار بگیرید .

توجه : نوشته  و مطالب این بخش دارای هویت شخصی از سوی کاربران ( ساختار وب لاگ) بوده و مسئولیت آن به عهده کاربر می باشد .
قوانین ارسال مطلب را ببینید تبیان زنجان با تایید نمایش مطالب ارسالی کاربران آنرا تایید محتوایی و قابل استناد نمی کند . مديران محتوا تنها حق اصلاح يا حذف مطالب نامربوط ( دارای مشکل فنی نمایش و ناقض قوانین ارسال مطلب هر بخش ) را دارند.

 
نوشته شده توسط fardsaeid با 144683 نوشته تا این لحظه
تعداد بازدید تا این لحظه : 122
     درج شده در 645 روز و 15 ساعت و 42 دقیقه قبل
    

صبحانه را با «نان پنیری خانگی» آغاز کنید

تبیان زنجان www.tebyan-zn.ir
 مجله آشپزی

نان پنیری در واقع یک نان شکم پر است که برای تهیه مواد داخل آن، می توانید از مواد متفاوتی که در منزل دارید استفاده کنید. ولی پنیر حتما باید در دستور تهیه این نان باشد. این نان به خاطر شکل زیبا و طعم بی نظیرش یکی از نان های پرطرفدار محسوب می شود.

نان پنیری در واقع یک نان شکم پر است که برای تهیه مواد داخل آن، می توانید از مواد متفاوتی که در منزل دارید استفاده کنید. ولی پنیر حتما باید در دستور تهیه این نان باشد. این نان به خاطر شکل زیبا و طعم بی نظیرش یکی از نان های پرطرفدار محسوب میشود.

 

مواد لازم

 

۴ /۱ پیمانه آب گرم

۴ /۳ پیمانه شیر گرم

۱ عدد تخم مرغ

۴ /۱ پیمانه کره نرم شده

۲ ق س شکر

۱ ق چ نمک

۲ /۱ ۳ پیمانه آرد

۲ ق س مایه خمیر

۴ /۱ ق چ پودر هل

 

 

مواد لازم برای روی نان

 

۴ /۱ پیمانه شیر

 

 

مواد لازم داخل نان

 

۱ پیمانه پنیر پارمسان رنده شده

۴ /۱ پیمانه جعفری یا نعنای خرد شده

 

 

طرز تهیه:

 

۱. در یک ظرف مناسب تخم مرغ را با آب گرم، شیر گرم، شکر، کره و مایه خمیر مخلوط کرده و خوب هم بزنید، سپس آن را به مدت ۱۰ دقیقه کنار بگذارید. در یک ظرف دیگر آرد را با نمک و پودر هل مخلوط کنید. مخلوط تخم مرغ را به مخلوط آرد اضافه کرده و به آرامی هم بزنید تا خمیر نان حاصل شود. در صورت نیاز آن را با کمک دست ورز دهید. خمیر را داخل یک ظرفی که آن را کمی چرب کرده اید قرار دهید و سپس در یک جای گرم بگذارید تا حجمش دو برابر شود. خمیر را روی یک سطح آغشته به آرد پهن کنید. پنیر را با جعفری یا نعنا مخلوط کنید، سپس آن را روی خمیر پخش کنید. خمیر را به صورت لوله ای رول کنید، سپس دو طرف آن را به هم وصل کنید تا شبیه یک دایره تو خالی شود.

 

۲. به کمک قیچی برش هایی روی خمیر ایجاد کنید. هر کدام از برش ها را حدود ۹۰ درجه بچرخوانید. روی نان را با برس، شیر بمالید و سپس ۱۵ دقیقه به آن استراحت دهید. فر را با دمای ۲۵۰ درجه سانتی گراد روشن کنید. نان را به مدت ۵ دقیقه داخل فر قرار دهید. حرارت فر را تا ۲۰۰ درجه کاهش دهید و نان را به مدت ۲۰-۱۵ دقیقه دیگر بگذارید داخل فر بماند تا روی نان طلایی شود.


باز منتشر شده توسط fardsaeid در وب سایت تبیان مرکز زنجان
پیگیری نوشته های کاربر مطالب این کاربر را پیگیری کنید (بزودی)


نوشته شده توسط fardsaeid با 144683 نوشته تا این لحظه
تعداد بازدید تا این لحظه : 71
     درج شده در 645 روز و 15 ساعت و 43 دقیقه قبل
    

نان شکم پُر

تبیان زنجان www.tebyan-zn.ir
 سوران

بیایید یکبار هم برای صبحانه وقت بگذاریم و یک وعده درست و حسابی آماده کنیم. فکر کنید مهمانان ویژه ای دارید که شب را در خانه شما گذرانده اند و باید برایشان صبحانه آماده کنید. برای شما دستور فوق العاده ای داریم.

بیایید یکبار هم برای صبحانه وقت بگذاریم و یک وعده درست و حسابی آماده کنیم. فکر کنید مهمانان ویژه ای دارید که شب را در خانه شما گذرانده اند و باید برایشان صبحانه آماده کنید. برای شما دستور فوق العاده ای داریم.

 

مواد اولیه:

 

خامه (رقیق شده با شیر) ۱ سوم لیوان

پنیر (رنده شده (چدار،پارمزان،پیتزا یا موزارلا)) ۱ لیوان

سوسیس ۱ کیلو

پیازچه ۲ عدد

پودر سیر ۱ قاشق مرباخوری

پودر موسیر ۱قاشق مرباخوری

نمک ۱ چهارم قاشق چایخوری

فلفل قرمز ۱ قاشق چایخوری

پودر پیاز ۱ قاشق مرباخوری

نان همبرگر (کوچک) ۱۲ عدد

تخم مرغ ۵ عدد

 

طرز تهیه:

 

۱- ابتدا فر را با دمای ۱۸۰درجه سانتی گراد روشن کنید تا داغ شود.سوسیس ها را ریز رنده کنید .پیازچه را نیز ریز خرد کنید.تابه ای مناسب آماده کرده و داخل آن کمی کره را آب کنید و سوسیس را به خوبی سرخ کنید.

 

۲- پیازچه را نیز به سوسیس اضافه کرده و به خوبی تفت دهید تا کاملا معطر شود.حال همه ادویه ها را به سوسیس اضافه کنید و شعله را خاموش کنید تا کاملا سرد شود.

 

۳- تخم مرغ ها را با خامه رقیق شده با شیر مخلوط کرده و با همزن به خوبی بزنید تا یکدست شوند.

 

۴- حال این محلول را به سوسیس کاملا سرد شده اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.حال پنیر را نیز رنده کرده و به مواد اضافه کنید.(مواد باید کاملا سرد باشد)

 

۵- نانها را داخل سینی چرب شده فر بچینید و با دستگاه اسکوپ یا قاشق داخل آن را کمی خالی کنید(باید دیواره ها کمی ضخیم باقی بماند تا مواد به بیرون نشت نکند) سپس داخل آنها را از مواد پر کنید.

 

۶- حال نانها را داخل فر داغ قرار داده و ۱۵ تا ۲۰دقیقه اجازه دهید کاملا بپزند.

 

نکات:

 

۱) بهتر است مقدار خیلی کمی از نان را خارج کرده و بقیه فضا را با فشار دادن انگشت و فشرده کردن خمیر ایجاد کنید.

 

۲) بهتر است مواد بعد از آماده شدن داخل ظرف در دار به مدت ۱ساعت در یخچال بمانند تا کاملا منسجم شوند.

 

۳) سعی کنید خامه را خیلی رقیق نکنید چون ممکن است مواد از داخل نان نشت کنند.

 

۴) میتوانید روی نانها هم مقداری پنیر پیتزا بریزید تا خوشمزه تر شود.

 

۵) اضافه کردن مقداری آویشن روی نان در ۵دقیقه انتهایی پخت آن را خوشمزه تر میکند.


باز منتشر شده توسط fardsaeid در وب سایت تبیان مرکز زنجان
پیگیری نوشته های کاربر مطالب این کاربر را پیگیری کنید (بزودی)


نوشته شده توسط fardsaeid با 144683 نوشته تا این لحظه
تعداد بازدید تا این لحظه : 109
     درج شده در 647 روز و 13 ساعت و 27 دقیقه قبل
    

سیب زمینی کبابی با سس قارچ

تبیان زنجان www.tebyan-zn.ir
 روزنامه خراسان

سیب زمینی یکی از مواد غذایی خوشمزه ای است که می توانید با آن غذاهای بسیار متنوعی درست کنید. یکی از غذاهایی که به عنوان یک میان وعده خوشمزهمی توانید درست کنید سیب زمینی کبابی با سس قارچ است.

سیب زمینی کبابی را با سس قارچ درست کنید

مواد لازم برای سیب زمینی کبابی با سس قارچ :

 

سیب زمینی کوچک : یک کیلوگرم

روغن : یک قاشق غذاخوری

نمک و فلفل : به اندازه کافی

 

 

مواد لازم برای سس :

 

پیاز کوچک خرد شده : یک عدد

کره : دو قاشق غذا خوری

قارچ خرد شده : ۲۰۰ گرم

سیر خرد شده : ۲ حبه

آویشن خشک : یک قاشق چایخوری

آب مرغ : نصف پیمانه

خامه : نصف پیمانه

پنیر پارمیزان رنده شده : نصف پیمانه

 

 

طرز تهیه سیب زمینی کبابی با سس قارچ :

 

سیب زمینی را در روغن، نمک و فلفل، بغلتانید، سپس روی سینی فرحاوی کاغذ روغنی پهن کنید و به مدت ۲۰ دقیقه در فر با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد قرار دهید.

 

 

 

طرز تهیه سس:

کره را ذوب کرده ، پیاز و قارچ را اضافه کنید.

حدود ۱۰ دقیقه تفت دهید تا آب قارچ تبخیر شود.

سیر و آویشن را اضافه کنید و یک دقیقه بپزید.

آب مرغ را اضافه کنید.

در این مرحله خامه رااضافه کنید و مواد را به جوش بیاورید تا غلیظ شود.

۴ دقیقه قبل از برداشتن از روی گاز پنیر را نیز اضافه کنید.

در صورت نیاز نمک و فلفل را به سیب زمینی کباب شده اضافه و سپس سرو کنید.


باز منتشر شده توسط fardsaeid در وب سایت تبیان مرکز زنجان
پیگیری نوشته های کاربر مطالب این کاربر را پیگیری کنید (بزودی)


نوشته شده توسط fardsaeid با 144683 نوشته تا این لحظه
تعداد بازدید تا این لحظه : 103
     درج شده در 647 روز و 13 ساعت و 28 دقیقه قبل
    

سوسیس بوقلمون

تبیان زنجان www.tebyan-zn.ir
 مجله آشپزی مثبت

به جای اینکه از سوسیس های بیرون تهیه کنید و از آنها در غذایتان استفاده کنید، سعی کنید خودتان سوسیس را در خانه درست کنید. در اینصورت خیالتان از مواد استفاده شده در آن راحت است.

مواد لازم برای ۴ نفر

 

۵۰۰ گرم گوشت بوقلمون

۴ حبه سیر

۵۰ گرم روغن مایع

۱ عدد تخم‌مرغ

۱۰۰ گرم آب سرد

۲۰ گرم آرد

۱ ق چ شکر

۴ /۱ ق چ پودر خردل

۲ /۱ ق چ فلفل سفید

۲ /۱ ق چ فلفل قرمز

۱ ق چ پودر سیر

۲ /۱ ق چ پودر زنجبیل

۲ /۱ ق چ پودر هل

۱ ق چ پودر آویشن

۴ /۱ ق چ تخم گشنیز پودر شده

۳ ق چ نمک

 

 

طرز تهیه:

 

۱. ابتدا گوشت بوقلمون را در فریزر بگذارید تا کمی منجمد شود، سپس آن را بیرون آورده، خرد کنید. سیرها را رنده کرده، با تکه‌های گوشت مخلوط کنید، سپس گوشت و سیر را باهم چرخ کنید.

 

۲. گوشت رنده شده را همراه تخم‌مرغ، روغن مایع و ادویه‌جات داخل غذاساز بریزید و دستگاه را روشن کنید تا مواد کاملا باهم مخلوط شوند. در این مرحله آب سرد را هم به مواد اضافه کرده ، دوباره دستگاه را روشن کنید.

 

۳. حالا آرد را به مواد اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. در انتها نمک و شکر را اضافه و مواد را خوب باهم مخلوط کنید تا خمیر سوسیس آماده شود.

 

۴. خمیر را داخل چرخ‌گوشت بریزید. سر محفظه پلاستیکی که قرار است سوسیس را داخل آن بریزید (روده) را به قسمتی از چرخ‌گوشت که گوشت چرخ شده از آن بیرون می‌آید، قرار دهید. حالا مخلوط را داخل چرخ‌گوشت بریزید. مخلوط گوشت به‌آرامی داخل روده می‌رود. می‌توانید مخلوط گوشت را به جای روده داخل ماسوره بریزید. سر مناسب روی ماسوره قرار داده و به کمک آن داخل روده‌ها را پرکنید و انتهای روده را محکم ببندید.

 

۵. سوسیس را به مدت ۵۰-۴۵ دقیقه بخارپز کنید، سپس آن را به مدت ۲۴ ساعت داخل یخچال قرار دهید. موقع استفاده آن را در مقداری روغن سرخ کنید. مابقی آن را می‌توانید در فریزر به مدت طولانی قرار دهید.


باز منتشر شده توسط fardsaeid در وب سایت تبیان مرکز زنجان
پیگیری نوشته های کاربر مطالب این کاربر را پیگیری کنید (بزودی)


      [ 1 ] 2 3 4 5 6 7 8 9 10  مشاهده صفحه بعدی  مشاهده صفحه آخر

توجه : مدیریت وب سایت در صورت دریافت مجوز قانونی از سوی مراجع ذیصلاح نسبت تغییر در محتوای  ارسالی کاربران و یا مراحل قانونی اعلام شده اقدام خواهد نمود.
تبیان زنجان با تایید نمایش مطالب ارسالی کاربران آنرا تایید محتوایی و قابل استناد نمی کند . مديران محتوا تنها حق اصلاح يا حذف مطالب نامربوط ( دارای مشکل فنی نمایش و ناقض قوانین ارسال مطلب هر بخش ) را دارند.
© 2004- Tebyan. The content is copyrighted to Tebyan Cultural and Information center and may not be reproduced on other websites.